2777
2789
عنوان

موی سپیدو توی آینه دیدم، زود پریدم یه بیبی چک خریدم!! :)))

| مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 108 پست
به نظر من دیر اگه بچه دوم بخایی سنت بالاتر میره اذیت میشی من الان 29 سالم بچه دومم باردارم اینقد اذی ...

یعنی به خاطر سن؟ بچه دومو زیاد بش فک نمی کنم راستش چون دست تنها و جای غریب با کار و بار سخته. همین که یه دونه شم بشه خوبه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باهات همسنم.ماه دوم اقدامم. انقدرام که فکر میکردم راحت نیست.ماه اول که نشدم خیلی خورد تو ذوقم

هاا. منم این ماه قرصامو نخوردم ولی از شواهد برمیاد که نشده. خیلیم امید نداشتم ماه اول بشه البته. دکترم گفت تا یکسال طبیعیه که نشه! ولی خب من زیاد وقت ندارم. قبلش چجور جلوگیری میکردین؟ قبل اقدام آزمایش و اینا دادین؟ یا همینجوری شروع کردین؟

هاا. منم این ماه قرصامو نخوردم ولی از شواهد برمیاد که نشده. خیلیم امید نداشتم ماه اول بشه البته. دکت ...

من خودم فقط آزمایش دادم که همه چیم نرمال بود. شوهرم هنوز نداده (اگه 6ماه نشد میده). رژیم بارداری ام داشتم ورزش و فولیک و سبزیجات و گرمیجات ./..... چند سال پیشگیریمون کاندوم بوده

من خودم فقط آزمایش دادم که همه چیم نرمال بود. شوهرم هنوز نداده (اگه 6ماه نشد میده). رژیم بارداری ام ...

ببخشید هی سوال میکنم ولی رژیم بارداری چیز خاصیه؟ ورزش و فولیک رو شروع کردم. سبزیجات و گرمیجات چیز خاصی یا هرچی شد؟ ممنانم   

ببخشید هی سوال میکنم ولی رژیم بارداری چیز خاصیه؟ ورزش و فولیک رو شروع کردم. سبزیجات و گرمیجات چیز خا ...

نه چیز خاصی که نیست. فقط بیشتر از قبل میوه و سبزی تازه مصرف میکردم. سرخ کردنی تا میشد نمیخوردم. حبوبات زیاد (مثلا آش رشته خیلی مفیده، اسفناجم من میریزم که بهتره). گرمیجاتم مثلا مویز و سیاهدانه و عسل و کاسنی و خرما و انجیر و..... و کلا ماست و چیزای سرد مصرف نمیکنیم فعلا

من این ماه کیت استفاده کردم. نتیجشو نمیدونم چطوری باشه ولی بنظرم منطقی تر از اقدام الکیه. کیت من تا ...

من قرص میخوردم هزاران سال. گذاشتم ببینم پریودم مرتبه یا نه بعد برم سراغ کیت. شما مرتب بودی همیشه؟

من قرص میخوردم هزاران سال. گذاشتم ببینم پریودم مرتبه یا نه بعد برم سراغ کیت. شما مرتب بودی همیشه؟

آره من همیشه مرتبم.

من به این نتیجه رسیدم اوناییکه مرتبن اپلیکیشن پریود با کیت دقیق همزمان نشون میده.اگه شمام منظمی از اپلیکیشن چک کن

آره من همیشه مرتبم. من به این نتیجه رسیدم اوناییکه مرتبن اپلیکیشن پریود با کیت دقیق همزمان نشون مید ...

من آخه با قرص مرتب بودم واسه همین بش اعتمادی نیس. اپ نصب کردم ببینم چطوره اوضام. میترسم مرتب نباشه و تخمدانام تنبل شده باشه ولی کیست اینا نداشتم تو سونو و یه فولیکول 12 داشتم و دو تا ریزتر اواسط سیکل اون دفعه که سونو دادم.

من آخه با قرص مرتب بودم واسه همین بش اعتمادی نیس. اپ نصب کردم ببینم چطوره اوضام. میترسم مرتب نباشه و ...

فقط به حرف دکترت اعتماد کن. اصلا نرو سراغ احتمالات 

چون من خودمم الان تو پروسه شم میگما.همش به خودم میگم نکنه فلان باشم

ولی وقتی قبلا چکاپ شدیم و دکتر گفته مشکلی نیست،بهتره ماهم فکرای بیخود واسه خودمون نتراشیم

هر خوراکی که به باوری هردوتون کمک میکنه رو سرچ کن بخورین و اصلا به نتیجه فکر نکن

یکی باید اینارو به خودم بگه

من قرص میخورم بضی وقتا برای جلوگیری بعضی وقتاام طبیعی یا کاندوم . ی سال دیگهع میرم توسی. اما دوسال دیگه میخوام اقدام کنم

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
فقط به حرف دکترت اعتماد کن. اصلا نرو سراغ احتمالات  چون من خودمم الان تو پروسه شم میگما.همش به ...

ببین انقد خوب و اصولی رفتی سراغش که مطمئنم زودی میشه و اصلن بد به دلت راه نده.
من حالا هنوز خیلی جدی نگرفتم ولی باید بگیرم. شوهرمم که دل گنده س. میگه نشدم نشد. عیب نداره (خیلی بچه دوس نداره   ).