2777
2789

من همون ماه اول برا هردوتا بچم ولی خودتو بادیگران مقایسه نکن 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همون ماه اول باردار شدم خواهرم و خواهر شوهرم نزدیک یک سال...چون من اقدام کردم بیخیال بودم برام مهم نبود بشم یا ن برای همین استرس نداشتم و شدم...اگر بدون مشکل باشی و استرس نداشته باشی حتما میشی

دکتر به من گفت زیر یک سال عادیهاگر بیش از یک سال اقدام داشتی باردار نشدی یه دکتر برو

تنبلی تخمدان دارم سه ماه رفتن دکتر یه بارداری شیمیایی داشتم بعدش شوهرم گفت نرو دیگه

نه والافعلا چیزی ندادنتو چی؟ چه دارویی میخوری؟

من دو ماه پیش یه دکتر غیر متخصص رفتم یدونه امپول hmg میزد پنج تا فولیکول رشد میکردن ولی بالغ نمیشدن پریودیم دوماه یه بار میشد، اما بعدش پیش متخصص رفتم شبی سه تا لتروزل تا پنج شب دوتا hmg میداد روز ۱۴دوتا فولیکول ۲۰داشتم ازاد سازی میزدم یه بارداری شیمیایی داشتم بعدش هم دیگه نرفتم

من دو ماه پیش یه دکتر غیر متخصص رفتم یدونه امپول hmg میزد پنج تا فولیکول رشد میکردن ولی بالغ نمیشدن ...

شیمیایی چجوره ؟ خارج رحمه ؟

من الان پریود نمیشم بنظرت چکار کنم؟ دکتر خوب تهران میشناسی مشکلمو بفهمه ؟ 

امیدوارم بزودی باردار شی قشنگم

شیمیایی چجوره ؟ خارج رحمه ؟من الان پریود نمیشم بنظرت چکار کنم؟ دکتر خوب تهران میشناسی مشکلمو بفهمه ؟ ...

سه روز بعد عقب افتادن پریود بی بی چک زدم مثبت بود رفتم ازمایش دادم بنام مثبت بود ولی پایین بود سه روز بعد پریود شدم💔 مرکز ناباروری ابن سینا برو