2777
2789

قضیه از این قراره که ما یه عروسی داریم که برامون خیلی مهمه و فامیل نزدیکمونه . اقا این بنده های خدا که امروز عروسیشونه از ۲ سال قبل همو میخواستن اما پدر عروس مخالفت میکرده چون ما شیرازی هستیم و این دوماده کورد هست . پدر عروس هم میگفته که من دخترم رو به راه دور نمیدم و این چرت و پرتا ولی پسره خیلی ماهه حالا بعد ۲ سال اینا میخوان عروسی کنن .

همونطور که قبل گفتم عروسی برای ما خیلی مهمه چون فامیل نزدیکمون هستن . بعد حالا مادر من رفته برای خودش لباس مجلسی خریده و ارایشگاه رفته و اینا . بعد زورش میاره منو یه ارایشگاه ببره موهام رو حداقل یه حالتی چیزی بدن . انقدر موهام ساده و زشت هست که خدا میدونه . لباسمم خیلی سادس بعد مامانم پر زرق و برقه همه چیش 😭 بهم گفت که موهاتو خودم سشوار میکنم بعد امروز باهام سر لج افتاد و کلی بهم گفت زشتی و فلان اینا . بعد هرچی بهش التماس کردم موهامو حداقل سشوار کنه جوابم رو نمیداد . کم محلی بهم میکرد . یک ساعته دارم گریه میکنم موهام انقدر زشته . حالا عکسشو براتون میزارم

بچه ی ۹ ساله رو میبرن ارایشگاه کلی بهش میرسن موهاش رو خوشگل میکنن بعد مامان من زورش میاره برای من پول خرج کنه 😭 انقدر بهم فشار اومد خون دماغ شدم . خجالت میکشم برم عروسی 😭😭

من باشم نمیرم عروسی

عروسی رو از دست بدم بهتر از اینه ک تا مدتها خودمو با بقیه مقایسه کنم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما خودتم میتونی موهاتو درست کنی تو این مواقع باید به خودت تکیه کنی ، دیگه غصه نخورو ب خودت فشار نیار..باور کن این چیزا ارزشه ی قطره اشکم نداره

هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!