2777
2789
منم شير ميدم و دخترم هفت ماهشه الان يك ماهي هست كه رعايت ميكنم عاليه ٥ كيلو كم كردم شيرمم خوبه ريزش ...

دقیقا مثل من

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شير ميدم و دخترم هفت ماهشه الان يك ماهي هست كه رعايت ميكنم عاليه ٥ كيلو كم كردم شيرمم خوبه ريزش ...

چ خوب روش جالبیه من میخوام برم دکتر تغذیه رژیم برا شیردهیم بنویسه

بعضیایه جوری رو مخن که حتی موز خوردنشون هم صدای خیار میده   
چ خوب روش جالبیه من میخوام برم دکتر تغذیه رژیم برا شیردهیم بنویسه

لازم نيست خودت ميتوني با كالري شماري كم كني

شيريني جات

روغن اضافي

برنج خوردن تو وعده ي شام

اينا رو بذار كنار

كم كم مياي پايين نگران نباش

ورزش يادت نره

خــــدايا : چه دوسـتانم چه دشـمنانم       هر چـيزي كه براي مـن ميخواهـند             قبل از مـن به خـودشان بده   
 مرسی عزیزم گروه چالش لاغری دارین شما

نه گلم منم یه مدتی با برنامه کرفس کار میکردم الان خودم فقط پیاده روی تو خونه انجام میدم اخه بیرون سخته با بچه 

خیلی کمکم کرده تو کم کردن من ۸۰ بودم و الان ۷۰ هستم 

خدایا ممنونتم 
نه گلم منم یه مدتی با برنامه کرفس کار میکردم الان خودم فقط پیاده روی تو خونه انجام میدم اخه بیرون سخ ...

منم با کالری شماری از ۸۲/۵رسیدم به ۷۴

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
نه گلم منم یه مدتی با برنامه کرفس کار میکردم الان خودم فقط پیاده روی تو خونه انجام میدم اخه بیرون سخ ...

وای یعنی میشه منم همون ۷۰بشم😕😕😕

خدایا مرسی که دخترموبهم دادی❤❤❤

بچه ها موافقین خانمای شیرده رژیمی بریم یه تاپیک جدا و باهم رژیم بگیریم