الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
تل گفتم من بودم راحت نبودم حجم زیاد پیامها اذیتممیکرد و اینکه گاهی پیامخای اثلی گم میشد این بین
پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
خوب باید چندبار میزدی و ادرس تاپیکو میدادی یا تو امضات میذاشتی
هنوزم داریش
بعد از زایمان یعنی اگه سز هستی بعد که به هوش میای با گن محکم شکمت رو ببند گنی که سفت باشه حسا ...
ای بابا منم شنیدم اما اون موقع اینقد درد داری ک حتی تحمل کش سفت شلوارو نداری چه برسه ب گن