2777
2789
بچه ها موافقین خانمای شیرده رژیمی بریم یه تاپیک جدا و باهم رژیم بگیریم

من تاپيك زده بودم ولي كسي به اون صورت شركت نكرد

خــــدايا : چه دوسـتانم چه دشـمنانم       هر چـيزي كه براي مـن ميخواهـند             قبل از مـن به خـودشان بده   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هستم پایه ام

پس تاپیکشو میزنم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
خب دوستمون گروه تل زده اونجا ک بهتره

تل گفتم من بودم راحت نبودم حجم زیاد پیامها اذیتم‌میکرد و اینکه گاهی پیامخای اثلی گم میشد این بین 

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
بچه ها موافقین خانمای شیرده رژیمی بریم یه تاپیک جدا و باهم رژیم بگیریم

منم شیرده هستم حالا چیکار کنم  

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
اره

بعد از زایمان 

یعنی اگه سز هستی بعد که به هوش میای با گن محکم شکمت رو ببند گنی که سفت باشه حسابی

اون وقت نه شکم میاری نه هیچی و نه هیکلت بهم میخوره

البته میتونی بازم بپرسی ولی من این رو از چند نفر پرسیدم میگن خیلی تاثیر داره 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
من تاپيك زده بودم ولي كسي به اون صورت شركت نكرد

خوب باید چندبار میزدی و ادرس تاپیکو میدادی یا تو امضات میذاشتی

هنوزم داریش

خوب باید چندبار میزدی و ادرس تاپیکو میدادی یا تو امضات میذاشتی هنوزم داریش

دارمش

خــــدايا : چه دوسـتانم چه دشـمنانم       هر چـيزي كه براي مـن ميخواهـند             قبل از مـن به خـودشان بده   
بعد از زایمان  یعنی اگه سز هستی بعد که به هوش میای با گن محکم شکمت رو ببند گنی که سفت باشه حسا ...

شاید طبیعی دنیا بیاد بچه بازم اینکارو بکنم؟

بعضیایه جوری رو مخن که حتی موز خوردنشون هم صدای خیار میده   
بعد از زایمان  یعنی اگه سز هستی بعد که به هوش میای با گن محکم شکمت رو ببند گنی که سفت باشه حسا ...

ای بابا منم شنیدم اما اون موقع اینقد درد داری ک حتی تحمل کش سفت شلوارو نداری چه برسه ب گن