2777
2789
من میخوام ولی با بچه شیر دادن میشه رژیم گرفت عایا؟😕

بله من رژیمم شیر هم میدم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب کسایی که پایه گروه هستن من الان گروه میزنم و لینکشو میزارم هم دور هم رژیم میگیریم همم که هر سوالی ...

گروه نزن میترکی ها

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

امضای قبلی منو بخون‌...کاربری قبلم ب خاطر گروه لاغری ک تو تل زدم و اینجا عضوگیری کردم ترکید نی نی یار گفت ممنوعه

فکرش نکن  زود برمیگردی به همون ۶۵ حتی کمتر

ولی فکر نکنم من برگردم چون واقعا بخیه ام رو ناجور زدن واسه همیشه جاش میمونه حتی اگه لاغر شم  

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

منم شير ميدم و دخترم هفت ماهشه الان يك ماهي هست كه رعايت ميكنم عاليه ٥ كيلو كم كردم شيرمم خوبه ريزش مو هم ندارم 

روحيه م هم خيلي خوب شده

كالري شماري ميكنم 

برنامه ي كرفس رو دارم

روزي ١٣٠٠ الي ١٥٠٠ كالري مصرف ميكنم

خــــدايا : چه دوسـتانم چه دشـمنانم       هر چـيزي كه براي مـن ميخواهـند             قبل از مـن به خـودشان بده   
چه خوب عضو گروه شو تا باهم بیشتر صحبت کنیم

چرا نمیای تاپیک اریانا...اونجا همه فعالن...قبلا خودم‌گروه زدم بخاطرشم کاربریم ترکید اما خوب تو تل حجم پیاما زیادن اعضا حرف میزنن پیام های اصلی و رژیمی گم میشن و...خلاصه بی خیالش شدم