2821
2789
عنوان

خانه دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 3026 بازدید | 65 پست
دختره زیر بار دکتررفتن نمیره و فرار میکنه تو خیابون تصادف میکنه کشته میشه

عجب چه رسم مسخره ایه خب جواب منفی میداد به همچین خانواده بی خودی!

برا سالم و صالح بودن نی نی م یه صلوات میفرستین؟❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالااون پیره مرده کاری کرده بود؟

اين سوال منم هست،ولي فكر نكنم چون وقتي عماد از رعنا پرسيد گفت نه،ولي يه جاي ديگه فيلم رعنا سوتي داد مرده رو ديده در صورتي كه اولش گفته بود فقط دستاشو ديده

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
پیر مرده

اشتباه تایپی بود

املایی نبودکه😐

این غلط املایی گرفتن نمیدونم چرااینقدتو نی نی سایت مدشده

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲
عجب چه رسم مسخره ایه خب جواب منفی میداد به همچین خانواده بی خودی!

اره دراصل باید همینکارو میکرد 

داشت میرفت ارایشگاه روز عروسیش بود ک مادرشوهرو خواهرشوهره اومدن بزور بردنش دکتر که خاله شوهره میشد معاینه اش کنه که فرار کرد

اره دراصل باید همینکارو میکرد  داشت میرفت ارایشگاه روز عروسیش بود ک مادرشوهرو خواهرشوهره اومدن ...

حتما نقش عروس رو هم باران كوثري بازي كرده درسته؟😐

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
توی اینترنت هست،وقتی فیلمی بعد از چند سال اجازه پخش داده میشه بلاخره حیلی از جاهاش سانسور شده  

اره پست اولمم گفتم سانسور شده اس شنیده بودم ممنوع بوده

ولی بدون سانسورش رو نمیدونستم میشه از نت دید