2777
2789
عنوان

خانه دختر

2988 بازدید | 65 پست

کیا این فیلمو دیدن؟ 

من که امروز با شوهرم رفتم دیدم

انقدر پشیمونم 

بنظرتون دختره ، دوشیزه بوده یا نههههه؟؟ 😐 

انقدر بدم میاد از فیلمایی که باز تموم میشه

اینایی که فیلم ایرانی میبینن رو درک نمیکنم

اینایی که پول میدن برن سینما ببینن رو دیگه اصلا در مخیلم نمیگنجه!

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم امروز رفتیم دیدیم

سانسور زیاد داشت

فکرکنم داشته چون توماشین حامد بهداد بهش میگه اگه چیزی ازت پرسیدم بمن راستشو نگو قیافه دختره یجوری شد

مادرشوهرو خواهرشوهره و خاله چه سلیطه بودن 

اگه سانسور نمیکردن فیلم بدی نمیشد

منم برام ی سوال ازفیلم فروشنده مونده

اون میرمرده به رعنا تجاوز کرده بود یانه همین فرارکرده بود؟

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲
منم برام ی سوال ازفیلم فروشنده مونده اون میرمرده به رعنا تجاوز کرده بود یانه همین فرارکرده بود؟

وارد شدن به خونه دیگران حکم تجاوز داره حتی اگه کاری نکنی

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
ندیدم من ولی از فیلمای بی سر و ته بدم میاد موضوعش چی بود؟

دختره فردا عروسیش بود

مادرشوهر و خواهر شوهره ورش میدارن میبرن

گواهی سلامت بکارت بگیرن براش 

میگن رسممونه😕😕😕

خب هركس يه سليقه اي داره منم آدمايي كه تو كار همه دخالت ميكنن و نظر مي دن درك نميكنم

برای همین کامنت منو ریپلای کردی که خودتو درک نکنی؟