اینایی که پول میدن برن سینما ببینن رو دیگه اصلا در مخیلم نمیگنجه!
"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! بگردید دنبال راه حل ✋
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم برام ی سوال ازفیلم فروشنده مونده اون میرمرده به رعنا تجاوز کرده بود یانه همین فرارکرده بود؟
وارد شدن به خونه دیگران حکم تجاوز داره حتی اگه کاری نکنی
"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! بگردید دنبال راه حل ✋
خب هركس يه سليقه اي داره منم آدمايي كه تو كار همه دخالت ميكنن و نظر مي دن درك نميكنم
برای همین کامنت منو ریپلای کردی که خودتو درک نکنی؟