2789
عنوان

خانه دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 3026 بازدید | 65 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه رعنا ازادی ور همون دختری که تو پارک وی بازی کرد

آهان،خوبه باز آخه باران كوثري تو چنتا فيلم ديگه هم همينطوره يعني بهش تجاوز شده،اتفاقا امشب با شوهرم ميخواستيم بريم خفگي رو ببينيم مهمون اومد😐

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
چه داستان بدی... اینجور داستانا تا مدتها ذهن ادمو درگیر و خراب میکنه..مثل فروشنده مزخرف

واقعامزخرف

نمیدونم به چیش اسکار دادن

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲
آهان،خوبه باز آخه باران كوثري تو چنتا فيلم ديگه هم همينطوره يعني بهش تجاوز شده،اتفاقا امشب با شوهرم ...

میگن خفگی بهتره 

این فیلمم بد نبود حداقل یکسری حرفارو بصورت نمایش فیلم به مردم میرسونن بازم بد نیس

نه میگم پیرمرده تجاوز کرده املاتو چیکار دارم 😂

نوشته من سوالی بود جوابشم میشدآره یانه

پیرمرده ازکجااومد😑😐😐

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲
آهان،خوبه باز آخه باران كوثري تو چنتا فيلم ديگه هم همينطوره يعني بهش تجاوز شده،اتفاقا امشب با شوهرم ...

دوس دارم خفگی رو ببینم اما از مدل حرف زدن الناز شاکردوست خوشم نمیاد بعید میدونم بتونه از پس نقش جدی خوب بر بیاد 

فروشنده رو که اصلا آدم رغبت نمیکنه دوبار ببینه بس که چندشه    

خیلی هم خجالت اوره..

همش بحث حموم رفتنه یه زنه..

پس شرم و حیای زن ایرانی کجاست

باور کن من با خاهرم دیدم روم نمیشد برگردم به خاهرم نگاه کنم..اصلا فکر نمیکردم اینقد داستان عریانی داشته باشه..خاهرمم نوجوان هجده ساله..

دیگه بعدم واقعا روم نمیشد به مردا بیرون سالن نگاه کنم...

احساس میکردم همه یجور دیگه شده نگاهشون...وای خیلی بد بود

بیایید نوستالوژی ترین تاپیک دنیا:-D:-D:-D:-Dهمینجا..بزنید روش