2777
2789

سلام مامانا شما خیلی پیگیر درس و مدرسه بچه‌ها هستید یا نه بی‌خیالید من سه روزه مدرسه شروع شده هر سه روز رفتم مدرسه بچه‌ام پسر کلاس ششم همیشه هم برای درس نوشتن و ایناها جنگ و دعوا دارم مامانم میگه رهاش کن ولش کن شوهرمم همینو میگه به نظرتون من خیلی دارم سخت‌گیری می‌کنم یا نه

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

من همش تن و بدنمو می‌لرزونم که بچه‌ام بهترین باشه رفتاری اخلاقی حتی کفشاش واکس خورده باشه لباساش بوی شوینده بده موهاش مرتب باشه یعنی دیگه دارم نابود می‌شم

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

خودمم معلمم می‌بینم تو کلاسم نصف یا مقنعه‌ها کثیف چند نفری مشق ندارن از اول مهر اصلاً من مامانا رو ندیدم نمی‌دونم فکر کنم من روانی شدم دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم کاریش نداشته باشی بهتره

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

به نظرم کاریش نداشته باشی بهتره

می‌ترسم کاریش نداشته باشم از این بدتر شه درساش بی‌نهایت عالی و خوبه ولی نمی‌کنه همینو بره بنویسه جنگ جهانی راه میفته تا دو صفحه مشقشو بنویسه و بخونه وگرنه خیلی زرنگه

زیادی حساسی،این ۳ روز رفتی مدرسه چیکار؟

روز اول که رفتم ببینم معلمش کیه و کلاسش کیه روز دوم رفتم ببینم که کلاسش جابجا شده یا نه چون قرار بود کلاسشو جابجا کنن روز سوم رفتم با معاون پرورشی مدرسه دعوا کردم به خاطر اینکه زنگ زده بودم مدرسه پرسیدم شاد وصل شده یا نه ولی باهام بد حرف زد دیگه رفتم باهاش دعوا کردم البته این معاون پرورشی تو مدرسه معروفه غیر من چند تا مامان دیگه هم بودن

خیل ایده آل گرا هستی رو خودت کار کنبچه رو دیوونه میکنی

مشاور بچه‌امم همینو می‌گفت می‌گفت باید روی خودت کار کنی یکم بیخیال باشی حالا نمی‌دونم که چیکار کنم

کلاس ششم خدایی دیگه بچه بزرگه

بیشتر باهاش دوست باش فقط بپرس کاراتو انجام دادی عزیزم و برنامه فردات توکیفت حاضره 

مدرسه هم نرو

عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)
می‌ترسم کاریش نداشته باشم از این بدتر شه درساش بی‌نهایت عالی و خوبه ولی نمی‌کنه همینو بره بنویسه جنگ ...

عزیزم مدرسه خودش یه محیط رقابتیه فردا اگ خودش نمره نگیره سر افکنده میشع

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

کلاس ششم خدایی دیگه بچه بزرگهبیشتر باهاش دوست باش فقط بپرس کاراتو انجام دادی عزیزم و برنامه فردات تو ...

ااز اول عادت کرده که کیفشو من چیدم تا حالا خودش کیفشو نچیده یا برای مشقاش مدام یادآوری کردم کنار خودم نشسته نوشته یعنی فکر می‌کنم اصلاً بلد نیست که بخواد بره تو اتاقش مشق بنویسه

اکثر بچه ها بخاطر تحصیل در شرایط کرونا دچار وابستگی به مادر شدن برای درس خواندن

پسر من کلاس پنجمه

از پارسال گذاشتمش به حال خودش

البته مطمئن بودم بچه ای نیست که ترک تحصیل کنه

(پسر برادرم در همین شرایطه و تصمیم به ترک تحصیل گرفت البته اجازه ندادن)

چندروز اول خودشو زد به بیخیالی ولی من عکس العملی نشون ندادم 

گفت دیگه نمیرم مدرسه 

گفتم باشه فردا باهم میریم پروندتو میگیریم

دید فایده نداره درست شد

هنوز به شرایط عادی نرسیده

ولی خیلی خیلی بهتره 

فقط من بهش ساعت میدم که اگه تا پنج تکالیفتو ننویسی دیگه حق نداری وسایلتو پهن کنی

اخه میزاشت تا قبل خواب که دیگه ناچار بود انجام بده

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

عزیزم مدرسه خودش یه محیط رقابتیه فردا اگ خودش نمره نگیره سر افکنده میشع

نه بابا تو مدارس پسرانه تو کلاس شاید ۴۰ نفره ۴ نفر بخونن ۳۶ نفر نخونن من خودم معلمم دیدم