2777
2789
عنوان

می نویسم تا فراموش نکنم

114 بازدید | 3 پست

فقط برای خودم ؛ من نیاز به دلسوزی هییییچ احدی ندارم و نداشتم و به حول و قوه الهی نخواهم داشت و اونو به خدا واگذار میکنم و همون قرآنی که دست روش گذاشت ...از نظر من اون یک دروغگوی منفعت طلبه که به اقتضای منفعتَ رنگ عوض می‌کنه ، از دین برای منفعت دنیاش بهره میبره و بسیاری از خرده گیریهایی که از دیگران داره در وجود خودش هس ، بجای اینکه از خدا بترسه ، از بنده های خدا و آبروش میترسه و کارهاش بیشترازینکه خالصانه و برای خدا باشه،ریاکارانه و عوام فریبانه اس،...استاد ماله‌ کشی روی حرفهاشه چون شهامت نداره از حرفها و دو به هم زنی های خودش دفاع کنه ...میگن آدم ها عوض نمیش به مرور زمان خود واقعی شون رو نشون میدن ....بعد ۸ سال شخصیت واقعیش برام رو شد...چرا من انقد سادگی کردم؟؟گول ظاهرش رو خوردم گول چرب زبونی و از حضرت زهرا (س)گفتنش....ازین به بعد زرنگ میشم انقدرررر زرنگ تا بفهمه فقط با مکر زنانه تونسته به خانه و زندگی من نفوذ کنه و اختلاف ایجاد کنه....هروقت دیدی کسی پیغام پسغام میبره میاره یقین بدون اون یک ماهی گیر دو به هم زنه که از اختلاف بین دیگران به نفع خودش ماهی گیری میکنه و به حال بدت میخنده ،او هیییییچ بویی از اسلام و مسلمانی نبرده و یک متظاهر عوام فریب که توی دنیا $$ پول$$ از همه چیز براش مهمتره . این روزها آدم های مسلمان ظاهری زیاد شدند که دلهای سیاه و ذات پلیدشان زیر حرفهای شیک و عوام فریبانه پنهان شده و فقط خدا از ذات پلیدشان آگاهه...والله علیم بذات الصدور

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

من خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر  در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.