2777
2789
عنوان

مثل خر کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 78 پست

اصلا با همچین مردی نباید فکر تشکیل خانواده به سرتون میزد 

برو خونه بابات

بقیه بخاطر یکی از این دلیلایی که گفتی طلاق میگیرن و تو تا الان موندی حتی بچه دارم شدی بهتر هم زندگی خودتو و هم زندگی اون بچه و نجات بدی 

خوبی حیوانات اینه که میدونی با چه حیوون کشنده ای طرفی ولی بدی بعضی آدما اینه که نمیدونی با چه نوع حیوونی طرفی (درخواست دوستی با مرد پذیرفته نمیشه)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با خانوادش درمیون بذار و با خودشم بشین منطقی و آروم در حضور خانوادش حرف بزن بگو بخواد اینجوری ادامه بدی میرم بچمم میبرم نمیذارم دیگه هیچوقت رنگ بچه رو ببینی ولی سعی کن با ملایمت و حتما درحضور خانوادش مطرح کمی ک دوباره کتکت نزنه

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

چ غلطی بکنم از پنج شنبه هر شب کتک کاری داشتیم امشب ۵۰ تا تا گوشی زد بهم

دستش بشكنه حمال 

نرو هيچ جا كلا بر عليه خودت ميشه 

بشين خونت برا خودت و بچه غذا بپز محلس نده ن لباس براش بشور ن غذا ن حرف بزن 

ي دوره اينجوري زندگي كن بي محلي بدتر همه چيزه

یکی بالاتر گفت بچه چی میشه

سوالم اینه بچه با همچین پدری و تو همچین محیط میتونه سالم بزرگ شه؟ سالم هم از نظر جسمانی هم از لحاظ روانی

یعنی شما میتونی تو این زندگی یه محیط سالم براش فراهم کنی؟

اصلا منظورم این نیست که کلا پدرش نباشه و پدرش رو نبینه نه خب ممکنه محرومیت از پدر هم بهش آسیب بزنه

مگر اینکه پدر خیلی خطرناک باشه که بخوای کلا نباشه

منظورم محیط توی اون خونه‌اس اتفاق‌هایی که میوفته دعواهایی که میشه

این بچه پس‌فردا بزرگ میشه متوجه‌‌ی مسائل میشه به احتمال زیاد کتک خوردن مامانش رو روانش تاثیر منفی میذاره

به احتمال زیادی دیدن این رفتارهای بد از پدرش روش تاثیر بدی میذاره

به احتمال زیاد از همش دیدن دعوا و بحث و آرامش نداشتن آسیب می‌بینه 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
فقط ترس ابرو دارم چون مامان بابام خیلی مریضن اگر بفهمن سکته میکنن

فقط میتونم خواهرانه برات دعا کنم که خدا به دلت آرامش و خوشبختی بده و اونجوری که خودش صلاح میدونه شر این نامرد و از زندگیت کم کنخ، الهی دورت بگردم صبور باش اگه راهی نداری دیگه کنکاش نکن و سرت و گرم کن 

نمیتونم ریپلای کنم ببخشیددیگه باهاش کاری نداشته باش و مثل یک همخونه باهاش رفتار کن اگرم چیزی گفت بگو ...

ده بار بهش گفتم هم خونه باشیم قبول نمیکنه شاید باورتون نشه اینقدر کتک خوردم ک دارم میمیرم 

بچه ما چیکار کنم میگ نمیدمش بهت

قانونا تا ۷ سالگی بچه مال مادره کوتاه نیا برو کلانتری برگه شکایت بگیر برو پزشک قانونی همین بچه چن سال دیگه میگه این چه باباییه که باهاش موندی ضعف اعصاب میگیره عصبی میشه هزار تا اسیب میبینه