2777
2789
عنوان

مثل خر کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 78 پست

من چیزی نمیگم

فقط ب خانومای ک قرار راهنمایی کنن

سوالاتی چون

چرا از این ادم بچه دار شدی؟

شوهر قحط بود؟ 

سریع طلاق بگیر!

هیچ دردی دوا نمیکنه

اگر بلدید راهی روشی نشون بدید 

اگر بلد نیستید چیزی نگید و یا سعی کنید یکم آرومش کنید با حرفاتون ولی سوالای ک گفتم و نپرسید 

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

فقط میتونم خواهرانه برات دعا کنم که خدا به دلت آرامش و خوشبختی بده و اونجوری که خودش صلاح میدونه شر ...

بخدا مامان بابام خیلی مریضن میدونم اگ بفهمه ن هر دو سکته میکنن.اما از این طرفم چقدر حرف بفهمم بهم میگه تو بی کسی ننه بابا نداری ک نمیری خونشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چیزی نمیگمفقط ب خانومای ک قرار راهنمایی کننسوالاتی چونچرا از این ادم بچه دار شدی؟شوهر قحط بود؟ سر ...

دیر گفتی خواهر، همیشه در صحنه ها قبل از شما تایپ و سند کردن! و واقعا درست نیست

بچه ما چیکار کنم میگ نمیدمش بهت

بدون اینکه بفهمه ازش مدرک بجور به دادگاه بگو معتاده بگو خیانت میکنه و بگو کتکم میزنه مثلا موقع دعوا هاتون قایمکی فیلم بگیر که میزنت از کارهای دیگه اش ولی نفهمه یه وکیل خوب بگیر بیشتر کمکت میکنه که چکار کنی ولی شوهرت هیچی نفهمه و خیلی عادی رفتار کن 

خوبی حیوانات اینه که میدونی با چه حیوون کشنده ای طرفی ولی بدی بعضی آدما اینه که نمیدونی با چه نوع حیوونی طرفی (درخواست دوستی با مرد پذیرفته نمیشه)

دیر گفتی خواهر، همیشه در صحنه ها قبل از شما تایپ و سند کردن! و واقعا درست نیست

من خودم قبول کردم عشق و عاشقی چیزی جز این نمیشه فقط حیف بچه م ک امشب اینقدر گریه کردم بچه ۹ماهه دارم روانی میشم 

یکی بالاتر گفت بچه چی میشهسوالم اینه بچه با همچین پدری و تو همچین محیط میتونه سالم بزرگ شه؟ سالم هم ...

حالا بجز مسئله بچه شما به عنوان یه انسان حق و حقوقی داری که حق و حقوقت نادیده گرفته شده دست روت بلند کرده بهت آسیب زده 

نمیگم طلاق بگیر یا نگیر فقط میخوام بگم حواست باشه خودت حق و حقوق خودتو نادیده نگیر

اگه میخوای باهاش بمونی هم یه جوری نسبت به این اتفاق واکنش نشون بده که دیگه جرعت نکنه دست روت بلند کنه بفهمه نمیتونه هربار اینکارو کنه آب از آب تکون نخوره

حالا اینکه چه راهی درسته و چیکار بیاد بکنی رو من نمیتونم بگم چون تو ماجرا نیستم تو شرایط تو نیستم خودت خوب فکر کن یا با یه مشاور خوب صحبت کن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بدون اینکه بفهمه ازش مدرک بجور به دادگاه بگو معتاده بگو خیانت میکنه و بگو کتکم میزنه مثلا موقع دعوا ...

الان ب نظرتون من صبح برم دادگاه یا پزشکی قانونی صورتم پز از کبودی با بدنم 

حالا بجز مسئله بچه شما به عنوان یه انسان حق و حقوقی داری که حق و حقوقت نادیده گرفته شده دست روت بلند ...

خودم میگم صبح برم پزشکی قانونی تا واسش دیه ببرند .بعد نامه دادگاه ک اومد ی کم ترسید ببخشمش

بخدا مامان بابام خیلی مریضن میدونم اگ بفهمه ن هر دو سکته میکنن.اما از این طرفم چقدر حرف بفهمم بهم می ...

چون هیچ‌وقت نرفتی نمیترسه بری نمیترسه ابروش بریزه نمیترسه بابات یه چک بهش بزنه فردا هوا روشن شد برو اروم ب بابات بگو‌تا نترسه و یه گوشمالیش یده تا حالا هی اون تازونده حالا باید یکم افسارش کشیده بشه

یکی از فامیلای دورمون شوهرش میزدش رفت دادگاه شکایت کرد حالا شوهره جرئت نداره دست روش بلند کنه

خوبی حیوانات اینه که میدونی با چه حیوون کشنده ای طرفی ولی بدی بعضی آدما اینه که نمیدونی با چه نوع حیوونی طرفی (درخواست دوستی با مرد پذیرفته نمیشه)

خودم میگم صبح برم پزشکی قانونی تا واسش دیه ببرند .بعد نامه دادگاه ک اومد ی کم ترسید ببخشمش

امیدوارم درست شه هرچه زودتر شرایط واست بهتر شه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
چون هیچ‌وقت نرفتی نمیترسه بری نمیترسه ابروش بریزه نمیترسه بابات یه چک بهش بزنه فردا هوا روشن شد برو ...

نمیدونم چجوری بگم خانواده من اگر بفهمن فقط و فقط میگن طلاق من با ی بچه نمیتونم