2777
2789
عنوان

مثل خر کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 78 پست
من خودم قبول کردم عشق و عاشقی چیزی جز این نمیشه فقط حیف بچه م ک امشب اینقدر گریه کردم بچه ۹ماهه دارم ...

الان شما باـکتک زدنش مشکل داری یا قرصه؟؟من چن بار دیدم  قرص تو جیب اش دست بزن اصلاااا نداره خیلی هوامو داره و دوسم داره نمیدونم چ غلطی بککتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان شما باـکتک زدنش مشکل داری یا قرصه؟؟من چن بار دیدم قرص تو جیب اش دست بزن اصلاااا نداره خیلی هوا ...

با همه چیزش اخلاق گوهی داره عصبی زن باز قرصی کاملا تمام ویژگی ها را داره 

نمیدونم چجوری بگم خانواده من اگر بفهمن فقط و فقط میگن طلاق من با ی بچه نمیتونم

خب بگن طلاق راحت نیست خودش دوسال زمان میبره مشاوره اجباری میفرستنت میترسه ادب میشه به غلط کردن میفته منم همینه زندگیم  همش کتک و تحقیر ولی خونواده من نادونن بعضی وقتا میگم طلاق شرف داره به این زندگی سگی طلاق غیرت میخواد مخصوصا الان که خودم دارم خرج خودمو میدم

خودم میگم صبح برم پزشکی قانونی تا واسش دیه ببرند .بعد نامه دادگاه ک اومد ی کم ترسید ببخشمش

من نظر بقیه و نمیدونم ولی خودم میگم اینو بدون شوهری که چه دست رو زنش بلند کنه چه خیانت کنه و معتادم باشه باید ازش هر چه زودتر جدا بشی حالا شاید بعضیا بگن نه ولی به فکر بچت باش 

خوبی حیوانات اینه که میدونی با چه حیوون کشنده ای طرفی ولی بدی بعضی آدما اینه که نمیدونی با چه نوع حیوونی طرفی (درخواست دوستی با مرد پذیرفته نمیشه)

حتما برو پزشکی قانونی و نامه بگیر ولی شوهرت نفهمه تا اگر زمانی کار به سمت طلاق رفت اینا به کارت میاد،از این به بعد هم توی دعوا دیدی داره به سمت کتک کاری پیش میره ساکت شو، نذار دیگه دست روت بلند کنه،دعوا رو ول کن و برو،بهتر از اینه که کتک بخوری و خوار بشی.زندگیت رو هم ول کنی بری فکر میکنی خونه پدرت بهت خوش میگذره؟زنی که ازدواج کرد بهترین جا و خونه براش خونه شوهره،بچسب به شوهر و زندگیت

منکهــ شب و روز ندارم..اگه اخلاقش خوب بود و دست بزن ندلش فقط قرص میخورد میموندی باهاش

خودم میگم صبح برم پزشکی قانونی تا واسش دیه ببرند .بعد نامه دادگاه ک اومد ی کم ترسید ببخشمش

همون طور که گفتن اول باید بری کانتری، پرونده تشکیل بدی بعد با یک نامه می‌فرستند پزشکی قانونی و بعد دادگاه.

حتما برو ولی تو خونه با شوهرت اصلا جرو بحث نکن.

دعا کنید امشب من بمیرم

خدا نکنه تو مادر یه بچه هستی به آیندش قکر کن درست ترین تصمیم بگیر بابای منم همین بود ماملنم ۳۴ سال باهاشش زندگی کرد ما ۳ تا بچه همگی ضعف اعصاب داریم یکیمونم معتاد بد شده منم که همش فکر خودکشی ام مامانم نباید مارو فدای شوهرش روانی میکرد

خدا نکنه تو مادر یه بچه هستی به آیندش قکر کن درست ترین تصمیم بگیر بابای منم همین بود ماملنم ۳۴ سال ب ...

بچه من خیلی میفهمه .با هر حمله بابای عوضیش مثل بارون بهاری اشک میریخت 

تا پای طلاق برو حالا فعلا شاید عوض شد توبه کرد شاید ترسید از بچه اش از زندگیش خجالت کشید اگرم دیدی خودش راضیه که دیگه جایی نداری تو زندگیش...

اگ نامه بگیرم واس شوهرم شکایت نامه نمیاد در خونه

نه نمیاد تا تقاضای طلاق ندی نمیفهمه فقط چیزی یهش نگو فعلا ک باز عصبی بشه خدایی نکرده یه حول بده سرت بخوره به جایی همون پدر مادر پیرت دق میکنن فعلا به ظاهر زیرکانه مظلوم بشو ولی کاراتو بکن برو کلانتری بعد پزشک قانونی تا بری برا طلاق 

یه نکته؛ مگه چند نفر از زنان ایران عضو نی نی سایت هستند، از این اعضاء بیشترشون مدام دارن در مورد رفتار بد شوهرشون و یا کتک خوردن و یا اعتیاد شوهر و یا بد دهنی و یا رفتار بد با خانوادشون و.... حرف میزنن!

حالا شما این تعداد از جمعیت نی نی سایت رو یه مشت از کل خروار( اصطلاحا) جمعیت زنان ایران در نظر بگیرید، یعنی تو کل کشور چه خبره؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!