2777
2789
عنوان

مثل خر کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1282 بازدید | 78 پست
بچه من خیلی میفهمه .با هر حمله بابای عوضیش مثل بارون بهاری اشک میریخت

بچه ها به ما درس میدن چه گناهی کردن پاسوز ما بشن ادم یک بار اشتباه میکنه ولی اگر باز تکرارش بکنه یعنی انتخاب کرده که حرف خور و‌تو سری خور باشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها به ما درس میدن چه گناهی کردن پاسوز ما بشن ادم یک بار اشتباه میکنه ولی اگر باز تکرارش بکنه یعن ...

شب و روز مادر و پدرش نفرین میکنم تمام بچه های این زن و مرد عصبی هستند ی مشت بچه آشغال ب درد نخور تحویل این جامعه داد 

شب و روز مادر و پدرش نفرین میکنم تمام بچه های این زن و مرد عصبی هستند ی مشت بچه آشغال ب درد نخور تحو ...

نفرین نکن خودت مرض میشی‌واکذارشون کن ب خدا  ادما پدر و مادرشونو خودشون انتخاب نمیکنن ک

الان بچه ات دوست داشته مگه همچین ودری دلشته باشه

یه آینده ای بساز که بیان به دست و وات بیفتن بچه ات رو بزار خونه یرو سرکار تامین کن خودتو تا به پدرت هم مهتاج نشی فرقی هم نمیکنه چه کاری شده خدمتکاری بکن ولی با عزت نفس زندگی کن کلفتی یه بی ناموسو نکن ب شوهرت بگو مردن واسه من ازین زندگی بهتره اندفعه دست روم بلند کنی یعنی بیناموسی میرم تو کوچه لخت میشم آبروتو میبرم بعدشم خودمو آتیش میزنم مردا از ابروشون میترسن

ن من این خط را تازه خریدم و باهاش اومدم‌ نی نی سایت مگ تاپیک قبلی هست

خودتم مث من میشیا تو زندگی با ی مشت دیوانه روانی میشی بغدشم ب شوهرت بگو من ک گفتم اگر خیانت کنی منم جلو چشمت خیانت میکنم گفتم ی افغانی میارم تو خونه بعدشم هر بلایی سرم خواستی بیار ولی تلافی میکنم من

من هر کی دورم میشناسم زندگیش هم اینه

ببخشید ولی یه دلیلش همینه که زنهای امروزی خیلی با مردها جرو بحث میکنن و می دونید که ....

نه نمی دونید! زنها خیلی دراین مورد آموزش ندیدند.

قدرت زن در حرف زدن اون هست به همین خاطر می تونه ساعتها حرف بزنه و جرو بحث کنه ولی خسته نشه ولی مردها بلافاصله از جرو بحث خسته میشن و چون بهشون فشار عصبی زیادی از جرو بحث وارد میشه، بلافاصله از لحاظ روانی قدرتشان در بازیشون تجلی پیدا میکنه و اونوقت هست که خیلی از کتک کاریها حاصل میشه!!!

بهش گفتم میرم با رفیقات میریزم رو هم اینقدر کتک م زد

وقتی کتک میخواد بزنه بزن وسط پاش و فرار کن یا تا اقدامی نکردی حرفی نزن ک عصبیش کنی خدایی نکرده مرگ تو دعوا اتفاق میفته خونوادت و بچه ات چی میشن هارت و پورت نکن ک عصبی نشه فقط‌اگر نمیخوای انقدر قوی باشی دیگه بزو قانونی و بی سر و صدا اقدام بکن بعدشم برو کار کن و ..

خودتم مث من میشیا تو زندگی با ی مشت دیوانه روانی میشی بغدشم ب شوهرت بگو من ک گفتم اگر خیانت کنی منم ...

از اون روزی ک فهمیدم خیانت کار دعوامون سر گرفت زنیکه شوهر دار ب شوهر من پیام داده بود دلم میخواد خانوم خونت بشم واست شیرینی چایی درست کنم وقتی از سر کار میای بعدشم ببرمت حمام ماساژت بدم. شوهرم نوشته بود عالیه دوست دارم .

از اون روزی ک فهمیدم خیانت کار دعوامون سر گرفت زنیکه شوهر دار ب شوهر من پیام داده بود دلم میخواد خان ...

از پیاماش عکس‌بگیر‌ادبش بکن بغد برگرد ب زندگیت یکم گوش مالی لازمه‌براش ولی بحث‌نکن چون زورت نمیرسه بزنیش اگر هک زد بزن وسط پاش‌ اگر یکم از ابروریزی بترسونیش ادب میشه به اجبار

یعنی به اصطلاح باید مرد رو به زبون بگیری!خیلی از زنان موفق همین هستند مرد رو رام و مسخّر خودشون میکن ...

من حالم از شوهرم بهم میخوره هیچ خاطره خوبی ازش ندارم از ماه پنجم تا نهم حاملگیدکتکم زد اینقدر میزد تو گوشم صورتم ۷ روز بود زایمان کرده بودم تمام موهام کشید زد تو شکمم بخیه هام باز شدند