از ساعت ۴عصر شروع کردم هم خوشمزه بودو هم جاافتاده
دوتا پیازو رنده کردم و گردو هم حدود ۱۲ تا ۱۴ تا رو اسیاب کردم گذاشتم قابلمه با دو لیوان اب بهش ۴ قاشق رب انار زدم دو قاشق شکر نصف قاشق چایخوری نمک گوشت مرغ رو مثل گوشت خورشتی گوسفند کردم و در روغن تفت دادم یکم که تفت خورد ریختم تو خورشت و تا ساعت ۹ ونیم گذاشتم بپزه گردوها حسابی روغن انداخته بودن و طعمش هم ملس بود و خیلی خوشمزه مهمونم داشتم که خیلی خوششون اومده بود برا ناهارشونم بردن گفتن خیلی خوشمزه شده کنارشم با زیتون و لیمو ترش و سیب زمینی سرخ کرده سرو کردم واقعا عالی بود