2777
2789
عنوان

خورشت فسنجون خوشمزه که پختم امشب

251 بازدید | 21 پست

از ساعت ۴عصر شروع کردم هم خوشمزه بودو هم جاافتاده

دوتا پیازو رنده کردم و گردو هم حدود ۱۲ تا ۱۴ تا رو اسیاب کردم  گذاشتم قابلمه با دو لیوان اب بهش ۴ قاشق رب انار زدم دو قاشق شکر نصف قاشق چایخوری نمک گوشت مرغ رو مثل گوشت خورشتی گوسفند کردم و در روغن تفت دادم یکم که تفت خورد ریختم تو خورشت و تا ساعت ۹ ونیم گذاشتم بپزه گردوها حسابی روغن انداخته بودن و طعمش هم ملس بود و خیلی خوشمزه مهمونم داشتم که خیلی خوششون اومده بود برا ناهارشونم بردن گفتن خیلی خوشمزه شده کنارشم با زیتون و لیمو ترش و سیب زمینی سرخ کرده سرو کردم واقعا عالی بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای به به من عاشقشم غذای مورد علاقمه کاش منم مهمونتون بودم🥲😍😂

نوش جانتون

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
وای به به من عاشقشم غذای مورد علاقمه کاش منم مهمونتون بودم🥲😍😂نوش جانتون

منم خیلی دوس دارم برای مهمونام اولین بار بود درست کردم و واقعا عالی شده بود انشالله شماهم مهمون خونم باشید تا براتون درست کنم♥️

من با حدود ۱۵۰ گرم مغز گردو و ۴_۵ تا پیاز متوسط درست میکنم. دو وعده تقریبا میخوریم، بچه هام کوچیکنت ...

نه من اندفعه دقیق شمردم که برا مهمونیام که درست میکنم هیچ چیش کم و زیاد نباشه برا خودمون دوتا ۵ یا ۶ تا میریزم ولی برا ۵ نفر ۱۲ تا ۱۴ تا دیگه عالی بود

نه من برا ۵ نفر انقدر ریختم برا خودمون دوتا ۵ یا ۶ تا میریزم به نظرم خوشمزگی فسنجون به گردوشه😅

خیلی کمه ک

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫