2777
2789

بچه ها لطفا دعوا نکنین تاپیک فقط جهت فانه من بدترین کادویی ک گرفتم همون پارچ لیوانا و ظرف هایی ک دوران کودکی برامون میاوردن تولد ۶ سالگیمو میبینم انگار داشتن جهیزیه باز میکردن

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

یه صلوت🥰

خودم اینکه کادو دادم ولی هیچی ندادن کاش بد بود

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساعت اپل واچ که برام جالب بود

و یه طرف شکسته که خالم برام هدیه اورد ولی شکسته بود واثرار داشت من شکستمش😑

و یه جعبه شکلات که اب شده بود و نصف کارتونش موش خورده بود قشنگ جویده شده بود بو موش میداد.حالبه از طرف مادرمم بود🤣

😡فقط طلاق😡
ساعت اپل واچ که برام جالب بودو یه طرف شکسته که خالم برام هدیه اورد ولی شکسته بود واثرار داشت من شکست ...

این دیگ خیلی سم بود🤣🤣

مادر همسرم وسایل کهنه‌ای که ته چمدون داشت و مدلای مامان بزرگی همش برام میاورد. منم مستقیم میدادم خیر ...

شاید سلیقه خوبی نداره

۱۴ سالم بود تولد دختر عموم بود من احمق کل قلکمو خالی کردم براش ی سرویس گوشواره گردنبند  خریدم البته بدلی سو تفاهم نشه  چند ماه بعدش دختر عموم س و تین کهنه خودشو کادو کرده بود داد بهم حتی نکرده بود بشوره بوی عرقش بره مادرم تا یمدت تفریحش فحش دادن ب من بود

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
تولد شش سالگیم عموم انگشتر طلا داد اولین ولن شوهرم باکس داد اولین تولد نامزدی شوهرم النگو داد

خو‌اینا کادوهای خوب بودن ک