2777
2789
عنوان

تو این تاپیک قراره فقطططط بخندیما بدویین بیایین😁🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 8436 بازدید | 202 پست
من عاشق مامانت شدم میخوامش😂😂😂😂😂

یبارم بچه فامیل به مامانم گفت بازم باقلوا میخوام ،مامانم هم برگشته گفته دورت بگردم باقلوا تموم شد میخوای یه لقمه کوکو سبزی بگیرم برات ؟😐

اخه چه ربطی داشت مادرم🤦😁

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐
یبارم بچه فامیل به مامانم گفت بازم باقلوا میخوام ،مامانم هم برگشته گفته دورت بگردم باقلوا تموم شد می ...

😄😄😄

اینجا که نی نی سایته توش بین کاربرا فرق میذارن بیخودی تعلیق میکنن دنیای واقعی چ توقعی داری رفیق!!!   https://www.karzar.net/137702

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه برادر زاده دارم خیلی شیطونه و کنجکاو یبار گیر داده بود من حتما باید با عمم برم حموم و....خلاصه م ...

تو باز خوبی 

یبار خواهر ۴سالم باهام رفت حموم ،منم تازه به سن بلوغ رسیده بودم فقط ش...ر.....ت داشتم 

رفته بود به بابام گفته بود م..م..ه..های آبجی فلان قدره🤦

یعنی پودر شدم 

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐
رفته بودم خونه پدر بزرگم ومادربزرگم اصرار واصرار باید چایی بخوری استکاناهم لک داشت مجبوری گرفتم ولی ...

😂😂😂😂

اینجا که نی نی سایته توش بین کاربرا فرق میذارن بیخودی تعلیق میکنن دنیای واقعی چ توقعی داری رفیق!!!   https://www.karzar.net/137702
رفته بودم خونه پدر بزرگم ومادربزرگم اصرار واصرار باید چایی بخوری استکاناهم لک داشت مجبوری گرفتم ولی ...

یا خدا 🤣 چجوری جمعش کردی قضیه رو؟😁

وااای منو یاد لعنتی ترین خاطرم انداختین تازه رپ مد شده بود تو عروسیا منم همون قسمتی ک رپ بود شروع کر ...

شاد شدم مرسی 😁🤣

ولی درکت میکنم 😁

یه بار نصف شب بچم تکون میخورد من گیج خواب بودم میخواستم شیرش بدم سینمو در آورده بودم هرکاری میکردم ...

خوش بحالش شده که🤣

نه دیگه..از خجالت آب شدم

پیش میاد😁

پروفت چقد شبیه منه ،البته جز چهره😂

🥺😂

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

یبارم بچه فامیل به مامانم گفت بازم باقلوا میخوام ،مامانم هم برگشته گفته دورت بگردم باقلوا تموم شد می ...

فک کرده بچه گشنه س 😂😂😂😂😂

من یک دختر کوردم🌹 دختری نجیب و با اصالت ماد👍 نه با حجاب و نقاب عرب سروکار دارم و نه با عریان پرستی غرب🌺
یا خدا 🤣 چجوری جمعش کردی قضیه رو؟😁

کلادوماه اونجا بودم انقدر سوتی دادم وقتی شوهرم اومد خواستگاری هنوز شناختی از هم نداشتیم بابا بزرگم جلسه اول صلوات میداد میگفت مبااارکه مبارکه اونا خودشون شوکه بودن چرا انقدر بابابزرگم راضیه میگقتن بابابزرگ لابد یه جنمی تو پسر ما دیده انقدر پسرمونو دوست داره  

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
🥺😂

🥲چهره من پروفم بیشتر افتاده 😂

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

پوپکم آهوکمنیستی جانم

سلام شادی جان قشنگم😍

مدرسه ها وا شده

خاک تو سر ما شده😂🤦‍♀️

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
متوجه نشدم😐

بچگی تو بازار گم شدم یعنی چادر یه خانم دیگه رو گرفتم و ساعت ها متوجه نشدم مادرم نیست تو این ساعت ها اون خانم برای اینکه نترسم دستمو گرفته بود یا نمی‌گفت نرو ، داشته دنبال مادرم می‌گشته و من متوجه نشده بودم 

گاهی خسته از تنگُ نابلد دریاییم؛