2777
2789
عنوان

تو این تاپیک قراره فقطططط بخندیما بدویین بیایین😁🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 8436 بازدید | 202 پست
مامان بزرگ منم تو عروسی خواهر هی به ما می‌گفت سرتونو بپوشانید سرما میخورین🤦

🤣🤣🤣🤣🤣

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

رفته بودم خونه پدر بزرگم ومادربزرگم اصرار واصرار باید چایی بخوری استکاناهم لک داشت مجبوری گرفتم ولی دلم نکشید بخورم پنجره باز بود از پنجره ریختم بیرون که یهو بابابزرگم دادزد واییی سوختمممممم چایی ریخته بود تو سر کچلش   (خدا رحمتش کنه)

و از اون بدتر مادربزرگم اومد نگاه کنه چی شده تفاله های چای چسبیده بود به توری پنجره واستکانی در دست بهت زده به افق خیره شدم    

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای منو یاد لعنتی ترین خاطرم انداختین 

تازه رپ مد شده بود تو عروسیا منم همون قسمتی ک رپ بود شروع کردم شونهامو لرزوندن   اصن نمیدونستم خوانند ه چی میگه جوگیر شده بودم خودتون تصور کنید همین حین از شانسم افتادم تویه چاله 😎ک تو حیاط خونه عروس بود 😑🙄.....اینو داشتم یجا دیگ میگفتم  گفتم بیام شمارم شاد کنم برم 😐

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

یه بار نصف شب بچم تکون میخورد من گیج خواب بودم میخواستم  شیرش بدم سینمو  در آورده بودم هرکاری میکردم نمی‌خورد چشامو باز کردم دیدم دارم به زور تو دهن شوهرم میکنم😂😂 

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
یه بار نصف شب بچم تکون میخورد من گیج خواب بودم میخواستم شیرش بدم سینمو در آورده بودم هرکاری میکردم ...

😃😃😃😃

😃😃😃😃

نخند خیلی بد بود صبحش بیدار شده بود برام تعریف می‌کرد ممیخندید

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
وای اسییییی عاشق مامانت شدم.مردم ا خنده

حالا کجاشو دیدی 😁

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐
حالا کجاشو دیدی 😁

برادر شوهرم  یه مغازه زده بود ولی مشتری زیاد نداشت و کم رونق بود.

پیامی رو واسش فرستادم به این مضمون؛

به خدایت توکل کن، کافیست.

گوشیمو گذاشتم زمین و پر غرور و پیروزمند رفتم ظرفامو شستم.

بعد از حدود 1 ساعت اومدم سر وقت گوشیم دیدم برادر شوهرم پیغام داده، منم شادمان و سرمست رفتم سروقت گوشیم، دیدم نوشته: « باشه توکل میکنم 😁»

اون خنده ی آخر پیامش واسم مفهوم نداشت، گفتم کجاش خنده داشت؟

امّا 😕

رفتم یه بار دیگه پیغاممو چک کردم دیدم نوشتم؛

«به خایت توکل کن»

خاک بر سرم😕

یه دختر خاله دارم خیلی باحاله رفته بودیم مسافرت با مامان بزرگ و خالم اونم پوستش سبزع بود مدام درحال ...

وای تو مسافرت از کرم پودر متنفرم 😖🤦

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐
من داشتم با مامانم تلفنی صحبت میکردم با گوشیک تو مغازه هم بودم. گفتم یا خدا مامان مامان یه لحظه صبر ...

منم از این شاهکارا کردم🤦‍♀️از خونه خواهرم برگشتیم گوشیم زنگ‌میخورد هر چی کیفم رو گشتم پیدا نکردم به همسرم گفتم فکر کنم خونه خواهرم جا گذاشتم.همسرم یه نگاهی کرد گفت الهی بمیرم برات خانوم😂😂😂

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
برادر شوهرم یه مغازه زده بود ولی مشتری زیاد نداشت و کم رونق بود.پیامی رو واسش فرستادم به این مضمون؛ ...

ای وای من😁😁😂😂😂😂خدایی خیلی حال کردم دختر😁خدا نکشتت 😂🤦

برادر شوهرم یه مغازه زده بود ولی مشتری زیاد نداشت و کم رونق بود.پیامی رو واسش فرستادم به این مضمون؛ ...

بعدش چیکار کردی چیزی نفرسنادی براش؟😁

من عاشق مامانت شدم میخوامش😂😂😂😂😂

تازه خیلی حضور ذهن ندارم وگرنه معدن نمکه😁