2777
2789
عنوان

تو این تاپیک قراره فقطططط بخندیما بدویین بیایین😁🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 8436 بازدید | 202 پست
یبارم با مامانم یه مراسم رفتم اخر مراسم ایین دهن وا مونده باز شد ب صاحب عزا گفتم زشته اینقد گریه نک ...

منم یبار بهشون موقع تسلیت گفتن ،گفتم چخبر؟

خدا نارنگیم کن🤦😂

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا مراسم رفتنو کنسل کن😂😂😂😂

همه سوتیام همونجاس خبر مرگ دادنمم این شکلیه 

یبار عموی مامانم سنش بالا بود بیچاره فوت شد همه منو انداختن جلو گفتن تو حرف زدنت بهتره برو خبر بده ولی با ارامش ....رفتم پیش مامانم بیچاره داشت غذا درست میکرد  گفتم مامانم یه چیزی بگم اونم گفت بگو چیشده. خیلی شیک و مجلسی گفتم عموت مررررد با یه لبخند خاک برسر   اونم بهم گفت دهنتو  ببند مگ عمو من بچه اس شوخی میکنی  😐😑😑اون نامردا هم داشتنن پشت در میخندیدن  تا اینکه خواهر بزرگم اومد خیلی گف مامانم سرت سلامت باشه عموت فوت شده اونم شروع کرد به جیغ و گریه  😐😐😐😐دیگ بعد اون هیچ خبر مرگی ندادم 

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

ی مدت ی کبابی بود بعده مدرسه با دوستم میرفتیم اونجا قیمتش خوب بودی ماه هر روز میرفتیم دوباره اومدیم ...

وای مننننن😖🤕😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐
منم یبار بهشون موقع تسلیت گفتن ،گفتم چخبر؟خدا نارنگیم کن🤦😂

🤣🤣🤣🤣

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

همه سوتیام همونجاس خبر مرگ دادنمم این شکلیه یبار عموی مامانم سنش بالا بود بیچاره فوت شد همه منو اندا ...

😂😂😂🤣🤣😂 چند وقت پیش یکی از فامیلامون مرد خواهرم زنگ زد گفت حیف شد نبودی اینقد سوژه برا خنده بود ادم یادش میره گریه کنه

توی دوران راهنمایی یک مدیر داشتیم طنز خالص بود 😂 یکبار سر صف داشت سخنرانی میکرد میگفت بو عَچسلَر نَ ...

یا امام سم خالص که میگن اینه دختر😂😂😂😂🧐

کلا مراسم رفتنو کنسل کن😂😂😂😂

کنسله کلا بخام احوال کسی رو هم بپرسم اینم  خدای گند زدن 😑

منم وای🤦🤦🤦🤦🤣جالب اینجاس که فروشنده نگو شنید برا این که من ضایع نشم ،اون جوابمو داد ،بیشتر رفتم ...

ما یه بار با مادرم تو پاساژ بودیم جلو در پر مانکن همه هم کچل نگو فروشنده هم بین مانکنا وایساده اونم کچل😐

یهو تکون خورد مامانم چنان ترسید بیچاره ده دفعه معذرت خواهی کرد مامانم میگفت آخه خودتم کچلی وایسادی پیش اینا چرا😅😅

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
ما یه بار با مادرم تو پاساژ بودیم جلو در پر مانکن همه هم کچل نگو فروشنده هم بین مانکنا وایساده اونم ...

فقط جواب مامانت😂