2777
2789
عنوان

تو این تاپیک قراره فقطططط بخندیما بدویین بیایین😁🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 8436 بازدید | 202 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کردید؟من اگه بودم میترکیدم از خنده🤣🤣🤣🤣

غذا پرید گلومون از بس میخواستیم عادی نشون بدیم ،ولی آخرسر ابرومون رفت جلو بابام 😁🤦

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐

منم از مراسم ختم بگم ...

بابای دوستم فوت شده بود منم از مدلام ک مراسم ختم میرم خندم میگیره 😑دست خودم نیس ....

خلاصه مراسم شلوغ شد ماهم قسمت زنونه  داشتیم خوش امد میگفتیم و اینا دختر عمومم کنارم بود یهو یکی از دختراش اومد تو شروع کرد ب جیغ زدن و خودشو میزد  ب یه سبک خنده داری (خدایا منو ببخش) منم نتونستم جلو خودمو بگیرم شالو گداشتم رو صورتم و داشتم میخندیدم دوستتم یهو اومد خیر سرش جلو خواهرشو بگیره منو دید اومد سمتم  بغلم کرد حالا من از خنده شونهام تکون میخوره اونم هی گیر داده بود گریه نکن قربونت برم چرا اینقد گریه میکنی دختر عموم و دوستای مشترکمون هرکدوم فرار کرد یه ور 🥴خداروشکر از گریه زیاد اشک از چشامم اومده بود وگرنه رسوا میشدم 

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

یه بارم فکر کنم ۱۰ سالم اینا بود تو بازار شلوغ دویدم رفتم دست بابامو دو دستی سفت چسبیدم یکمم راه رفت ...

اخییی😁

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐

یه بارم تو پاساژ با یکی که خیلی باهاش رودروایسی داشتم رفته بودیم خرید بعد هی بهم میگفت بیا اینجا برو اونجا این کار کن اون کار کن منم حرصم گرفت یکم که رفت جلو تر گفتم گگگگگ با قیافه اداشو درآوردم بعد دیدم از این دیوارها که آینه دارن اطرافمونه وای آبروم رفت یه چشم غره توپ از تو آینه بهم رفت🤦🏻‍♀️🤣

برق رفته بود با نور گوشیم دنبال گوشیم میگشتم 😐بخندین ضایع نشمممم 🤧🤕

🤣🤣🤣🤣اولین نفر نیستی  این بلا سرش اومده 

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

اسی دمت گرم روحمونو شاد کردی🤣🤣♥️

فدایت 😁

😂😂😂🤣🤣 از دست این زنا که وقتی وارد میشن اداهای عجیبی در میارن😂

😁😁😁خداروشکر یه اشک الکی اومد 

خاطرات مادرت امشب صفایی داد به سایت😂😂

دقیقا 🤣