2777
2789
عنوان

تو این تاپیک قراره فقطططط بخندیما بدویین بیایین😁🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 8436 بازدید | 202 پست

یبارم طفلی مامانم یه سینی چایی آورد گرفت سمت پدربزرگم تا اومد تعارف کنه همه رو ریخت رو پاهای بابا بزرگم بنده خدا 😂 بعد مامانم همش میگفت جون من در بیار شلوارتو😅😅😆😆😆😂🤣🤣🤣🤣اونم میگف بخدا نسوختم😂🤣

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانت دنیای سوتیه 😂

عجیب 🤣

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐

یه چیز دیگه رفته بودم با خواهرم و دخترش فرم مدرسه ی دخترش و از تولیدی بگیریم بعد من گیش پاشنه بلند پوشیده بودم داشتم آروم راه میرفتم و سیس خانومانه گرفته بودم پام به سیم کولر گیر کرد 15 تا پله رو رفتم پایین بعد فک کن برا اینکه ضربه مغزی نشم نشستم رو پله هم همونطوری هم شوت میشدم پایین تمام بدنم کبود بود همه هم بهم میخندیدن من 2 دقیقه بعد فهمیدم چی به سرم رفته 😐😌آب قند بهم دادن 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
جررررر🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣خدا بیامرزه مادربزرگتو 

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

یبارم شام خونه مامانینا دعوت بودیم، بعد من یکم از غذام موند نتونستم بخورم، دادم همسرم خورد، خواهرمم ...

ای مردم با این 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣خدا بیامرزه مادربزرگتو

مرسی🤣🤣🤣🤣