2777
2789
عنوان

اصفهانیا بیاین لطفا

108 بازدید | 10 پست

نطرتون در مورد مجتمع فولاد مبارکه چیه؟ یه خواستگار برای دختر خالم اومده مهندسه اونجا و رسمی دختر خالم هم خیلی خیلی زیبا خانواده دار و نجیب هست. دندانپزشکی میخونه. حقوق و مزایاش رو میدونید؟ بگید خودش میخونه. از نظر اخلاق و خانواده پسره خوبن. جایگاه اجتماعی و پیشرفت فولاد مبارکه ای ها چه طوره

پزشک/رستوران دارم😂/گرافیست/طراح سایت/برنامه نویس/مشاور تحصیلی/بوتیک هم دارم😂😂😂برای بار هزارم بله همه با هم امکان پذیر است تازه کجاشو دیدی. این داستان ادامه دارد.... 

اتفاقا پارسال یه خاستگار داشتم فولاد کار میکرد

فضای کاریش که اوکیه 

اگر مهندس هم هست که درامد خوبی دارن

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شغلش چیه توی فولاد ؟؟.

مهندسه 

پزشک/رستوران دارم😂/گرافیست/طراح سایت/برنامه نویس/مشاور تحصیلی/بوتیک هم دارم😂😂😂برای بار هزارم بله همه با هم امکان پذیر است تازه کجاشو دیدی. این داستان ادامه دارد.... 

اتفاقا پارسال یه خاستگار داشتم فولاد کار میکردفضای کاریش که اوکیه اگر مهندس هم هست که درامد خوبی دار ...

چرا رد کردید

من ک خواستگار های مهندس فولادمو رد میکنم 🤷🏻‍♀️با اینکه مامان ام میگه، پولدارند

چرا رد میکنید

اره خوبه درآمدش دیگه

اخه خواستگار پزشک داشته رد کرده

چرا رد کردید

عزیزم رد نکردم چون الان تازه 18 سالمه میخوام درس بخونم قرار شد تا22 سالگی صبر کنه بعد دوباره پا پیش بزاره

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿