2777
2789

وزنم کمه صورت گرد و لاغر و اندامیم خودم پوستم روشنه میخام یه لباس چرم دکلته بدوزم ک قدش تا بالای زانو باشه پشتشم ی ریز چاک باشه با بوت چرمی پاشنه بلند اکسسوریامم اسپرت ترکیب سفید و قرمز و سبز باشه مثلا گوشوارم صدفه قرمزه با حلاِل کاملا سفید موهامم مشکی با مشای سفید استخونی 

موهامم بلنده قشنگ میشه ایا ؟سنم ۲۲

تُ♥️ز جان خوشتر amir♥️♥️امام حسین♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این یکم تینیجری نیست؟

مشکلی نداره دوست داری بپوش

ولی یه چیز بپوش ۴ سال دیگم بتونی فیلم عروسی خواهرتو ببینی 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
پیراهنت خوب میشه. اما به نظرم با بوت خوب نشه. بازم خیلی نمی تونن تصور کنم.

بوت چرم قرمز با لباس قرمز چرم🥲ایدم فقط تو ی فیلم بود ک گم کردم فیلمه رو 

چرم به نظر من مناسب عروسی  نیست لباسی هم که توصیف کردین دور از جون شبیه لباس پ و ر ن استارها هست رنگ مو هم شبیه شخصیت منفی فیلم های اخرالزمانی 

این نظر شخصی منه و چون شما  پرسیدین بیان شده 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

اگه این مدل رو پوشیدی سعی کن اکسسوریای دخترونه و کیوت بندازیتیپ چرم یکم اون ملیح بودن دخترونه رو ندا ...

اره اکسسوریای دخترونه ترکیبی میندازم 🥲فقط اینکه موندم ارایشم و شنینونم چطوری باشه