2777
2789

الهی هرکی بچه اولش که دختره رو دوست نداره بمیره بره جهنم یه روز خوش نبینه تو زندگیش داغ پسرشو ببینه

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا خجالت بکش این حرفا چیه میزنی

خب یه سریا پسر دوست دارن یه سریا دختر به من و تو چه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

وا خجالت بکش این حرفا چیه میزنیخب یه سریا پسر دوست دارن یه سریا دختر به من و تو چه

به شما چشو درست گفتی ولی به من مربوط میشه

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

به شما چشو درست گفتی ولی به من مربوط میشه

نفرینت به خودت میرسه

اخلاقتو درست کن ادم بچه بداخلاق رو نمیخواد

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

نفرینت به خودت میرسهاخلاقتو درست کن ادم بچه بداخلاق رو نمیخواد

میشه تو گمشی بیرون 

میشه تو گمشی بیرون

برو خودت گمشو واقعا مادرت حق داره من جاش بودم اندازه یه سگ هم برات ارزش قائل نمیشدم ازبس پست و بیشعوری

برو خودت گمشو واقعا مادرت حق داره من جاش بودم اندازه یه سگ هم برات ارزش قائل نمیشدم ازبس پست و بیشعو ...

من از تاپیک خودم برم بیرون؟😂فک کنم چیزی زدی