2777
2789
ممنون

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@نی_نی_یار۲۴ساعته

ایشون نی نی یار نیستن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

ببخشید حتما ساعات خاص حذف میکنن

آره

اما تاپیک خصوصی باشه و توی شیفت niniyar_5 باشه ایشون کمک می کنن برای حذف.

ای خدا ، هر چقدرم مواظب باشی این بچه ها خلاصه یکسری میکنن که آدمو از استرس بکشن

ازه بخدا اصلا بچه دار میشه ادم باید همه شوینده هارو جمع کنه

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

ازه بخدا اصلا بچه دار میشه ادم باید همه شوینده هارو جمع کنه

ای کاش شوینده بود فقط مجسمه لوازم تحریر گل  دوستم بچه ش با دیفن باخیا مسموم شد میز های شیشه یی پریز برق ، بچه دخترعمه دوستم دستش کرد تو پریز نمیدونم با چی ولی کف دستش سوخت  اصلا خودتو باید آماده کنی 

ای کاش شوینده بود فقط مجسمه لوازم تحریر گل دوستم بچه ش با دیفن باخیا مسموم شد میز های شیشه یی پریز ...

بنظرم بچه ها رو تا ۷ سالگی ببندیم بهتره😂😂😂

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

هرجا بزاری بچه ها برمیدارن

حتی اگر انباری های خانگی و بالکن و … هم نداشته باشیم 

قطعاً دست بچه ها به کابینت های طبقه ی بالا نمی‌رسه. 

می‌دونم منطقیش اینه که مواد شوینده رو بگذاریم داخل کابینت زیر سیک ظرفشویی. 

ولی با تولد بچه ها، باید بعضی از منطق هارو تغییر داد. 

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻