2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این تاپیک یعنی چی؟ 

برای یک همچین اتفاق وحشتناکی نظرات کاربران به چه دردی می‌خوره؟ 

کودکی که توی همچین وضعیتیه به شدت آسیب دیده است و باید خیلیی مراقبش بود. 

بدون نظر پزشک قدمی نباید بردارید. 

خواهش می‌کنم در موارد حیاتی مثل این موضوع نظرسنجی نکنید. 

بچه الآن بستری هست یا نیست؟؟؟

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

عزیزان یعنی واقعا متن رو متوجه نشدید اگر نبرده بودم دکتر از کجا میدونستم مری سوخته 

من نوشتم کسی که تجربه داره بیاد تا ازش اطلاعات بگیرم 

این چیزایی که میگید رو هر کس عقل داره 

هم دکتر بردم هم بستری کردم هم اندوسکوپی کردم 

میخوام کسی که تجربه داره چندتا سوال ازش بپرسم 

این تاپیک یعنی چی؟ برای یک همچین اتفاق وحشتناکی نظرات کاربران به چه دردی می‌خوره؟ کودکی که توی همچین ...

خانم محترم منم نظر سنجی نکردم که بگید چیکار کنم 

گفتم کسی که این اتفاق براش افتاده بیاد تا چندتا سوال بپرسم و ازش اطلاعات بگیرم یکم لطفا موضوع رو بخون بعد نظر بده 

خانم محترم منم نظر سنجی نکردم که بگید چیکار کنم گفتم کسی که این اتفاق براش افتاده بیاد تا چندتا سوال ...

الحمدالله 

عذر می‌خوام، باور کنید تمام وجود من پر شده از استرس و نگرانی برای بچه ای که حتی نمیشناسمش. 

با خوندن این جمله که مری بچه سوخته نفسم گرفت. 

از اونجایی که زیاد توی این سایت می‌بینم افرادی رو که برای مسائل مهم و خطرناک پزشکیشون نظر کاربران رو می‌پرسند، پر شدم از استرس برای حال اون کوچولو. 

امیدوارم که هرچه زودتر بهبودی حاصل بشه. 

حتماً شرایط سختی دارید. امیدوارم که به زودی زودی درمان بشه و حالش خوب خوب بشه🌺

الحمدالله عذر می‌خوام، باور کنید تمام وجود من پر شده از استرس و نگرانی برای بچه ای که حتی نمیشناسمش. ...

ممنون عزیزم 

والا این اتفاق خیلی رایج شده و هیچ اطلاعات درستی هم دربارش داده نمیشه حتی مطالب مفیدی هم در بارش تو اینترنت نیست

ببخشید اگر بد برخورد کردم

میگه کامل سوختهروشای احمقانه چرا پیشنهاد میدی

مگ من گفتم نصفش سوخته ؟

شما که احمق نیستید چه پیشنهادی دارید ؟

البته الان خوندم آب خوردن باعث بدتر شدنش میشه 

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                             #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم    لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻

مگ من گفتم نصفش سوخته ؟شما که احمق نیستید چه پیشنهادی دارید ؟البته الان خوندم آب خوردن باعث بدتر شدن ...

بانو از این چیزا گذشته حدود ۲۵روز پیش این اتفاق افتاده من فقط میخوام کسی که اطلاعات دربارش داره بیاد ازش سوال بپرسم 

ممنون عزیزم والا این اتفاق خیلی رایج شده و هیچ اطلاعات درستی هم دربارش داده نمیشه حتی مطالب مفیدی هم ...

خواهش می‌کنم 

سلامت باشی عزیزم. 

نه بابا این چه حرفیه 

من خودم اینجا، بدون هیچ شماختی نگران شدم. 

شما خودتون وسط این نگرانی و مشکل هستید. 

حق دارید🌺

چقدر بد که رایج شده. 

کاش مواد شوینده و خطر ناک رو توی کابینت هایی بگذارند که دست بچه بهش نرسه. 

بچه داری واقعاً سخته 

@نی_نی_یار_پنج

🟪🟦🟨🟥🟧🟩    🟪🟦🟨🟥🟧🟩    🟪🟦🟨🟥🟧🟩

سلام

فقط اسم هاشون عوض شده.

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1   

نی نی یار شب              ⬅️ niniyar_2     

نی نی یار 3                  ⬅️ niniyar_3    

نی نی یار پنج               ⬅️ niniyar_5 

✅️ برای حذف تاپیک باید 🔺️خصوصی🔺️ لینک تاپیکتون رو آن روزها و ساعت های خاص  برای niniyar_1 بفرستین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@نی _ نی_. یار_۵

برای تگ کردن   

🌈اول @ بنویسید.

🌈بعد نام‌کاربری رو بدون‌ فاصله از @ بنویسید.

🌈وقتی دو سه حرف را می نویسید لیستی براتون باز میشه روی اون اسم مد نظر بزنید‌ ⬅️ اگر اسم را پیدا نکردید چند حرف دیگر از اسم کاربریش رو بزنید بعد که اسمش را دیدید بزنید روی اسمش تا آبی بشه.

🌈بین هیچکدوم از حروف نام کاربری نباید فاصله باشه.

🌈بین نام کاربری و _ نباید فاصله باشه.

🌈بین نام کاربری و اعداد نباید فاصله باشه.

🌈اگر نام کاربری فارسی بود و خواستین عدد بنویسین اول کیبوردتون رو به انگلیسی دربیاورید و بعد اعداد رو بنویسید. 

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.