2777
2789

خیلی ناراحتم ب شدت احساس تنهایی میکنم به شدتتت 

کراشم و دوستم رل زدن ( البته هیچکس نمیدونه من خوشم میومده ازش)  

تمام دوستام یکیو دارن فقط منم ک خیلی تنهام خیلیی ناراحتم دوست دارم گریه کنم 

قیافم خوبه اخلاقم خوبه ولی اصن شانسشو نداشتم کسیو ک خوشم بیاد جذب خودم کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو رل نزدی خوبیش اینه که 

همون رلا میدونی چقد دل میشکنن تو اوج دلتنگی جاشون میزارم 

ولی تو فقط تنهایی دل شکستنی در کار نیست

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

تو رل نزدی خوبیش اینه که همون رلا میدونی چقد دل میشکنن تو اوج دلتنگی جاشون میزارم ولی تو فقط تنهایی ...

میدونی از چی میسوزم 

اینکه با اینکه تنهام اون دل شکستگی رو هم دارم وحشتناک 

حداقلش اونا تنها نیستن ی تایم خوبی باهم دارن 

یک زمانی هم منم همین حس تورو داشتم خیلی اذیت شدم ولی قانون دنیا اینه که یک جور نمیمونه روزهای خوب و بد هست 

سعی کن زیاد تو خونه نمونی باید سرگرم بشی که حواست پرت بشه 

دل تو امروزیه قصه دوست داشتن رو باور نداره    دل من قدیمیه عاشق عشقیه که آخر نداره 
امید داشته باش زندگی کن سرزنده باش یهویی میبینی اتفاق میافته

حالم خیلی بدهههه 

امید داشتم سعی کردم سرزنده باشم 

امروز اینو فهمیدم اصن داغووونم داغووون 

هرکی رل بزنه لزوما از تنهایی در نمیادبه نظرم تا وقتی با یکی اوکی شی برای خودت وقت بذارواسه رابطه همی ...

منم نمیخام الکی رل بزنم 

خدایی قیابم خوبه هزار بار شنیدم چ از بقیه چ از دوستام ک هرکی عکسای دسته جمعیمونو دیده گفته من از همه خوشگلترم 

ولی هیچ پیشنهاد خوبی مث اونا ندارم 

پیشنهادای الکی کسایی ک خوشم نمیاد دارم ولی ب دلم نمیشینن رل بزن 

از یکی ک خوشم بیاد اون منو دوست نداره 

الان در چ حالی چ اتفاق خوبی افتاد برات؟

تو سخت‌ترین لحظات زندگی بودم با کسی که قصد ازدواج داشتیم بهم زدم بعدا از کسی خوشم اومد ولی اونم عاشق یکی دیگه شده بود و اینقدر برام سخت بود که حس مردن داشتم  یکم که گذشت همسرم اومد خواستگاریم خیلی همه چی یهویی سنتی پیش رفت ولی کلا زندگیم تغییر کرد 

دل تو امروزیه قصه دوست داشتن رو باور نداره    دل من قدیمیه عاشق عشقیه که آخر نداره 
تو سخت‌ترین لحظات زندگی بودم با کسی که قصد ازدواج داشتیم بهم زدم بعدا از کسی خوشم اومد ولی اونم عاشق ...

وقتی همسرت اومد خواستگاریت عاشقش بودی؟ 

میترسم هیچوقت تجربش نکنم

منم نمیخام الکی رل بزنم خدایی قیابم خوبه هزار بار شنیدم چ از بقیه چ از دوستام ک هرکی عکسای دسته جمعی ...

پس به نظرم صبر کن خودمم مثل توام ها

مثلن دوستام توی اینستا رل میزنن یا یکی توی خیابون پیشنهاد بده با همون رل میزنن من اینجوری قبول ندارم...

برای همین ترجیح میدم سینگل بمونم 

تازه به ظاهرم ربطی نداره بیشتر به اینکه ادم خودش با طرف چه قدر گرم بگیره مربوطه

چند سالته؟

- حامی حقوق حیوانات 🐾🎀🧡