2777
2789
عنوان

رفتیم میوه فروشی شوهرم جلو میوه فروش باهام بحث کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 7056 بازدید | 163 پست
ای کاش میگفتی هوس کردم شاید گفتی برای تزئین اینم ی جوری شده

جلو فروشنده روم نشد چیزی بگم اونم اصلا خجالت نمی‌کشید جلو فروشنده هی بلند بلند میگفت نمیخاااااد

زمستان بهش گفتم وسایل پاستا بخر (پنیر و خامه و قارچ ) یکم پاستا درست کنم هوس کردم ، نخرید ! الان ۹ ماه میگذره. نخرید گفت کلی پورشه چه غلطا ، با اینکه وضعمون معمولی بدبخت بیچاره نیستیم پولدار هم نیستیم یه پولی تو حسابش هست بالاخره همیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهمونامون دونفر بودن

من کلا خرید خونه رو میسپارم به شوهرم مثلاً میگم میوه بگیر حالا هر چی گرفت گرفت فرقی هم نمیکنه مهمون کی باشه میوه دو نوع هم باشه کافیه از نظر من یعنی سخت نمی‌گیرم واقعا چون همه‌چیز گرونه سخته واقعا اعصابم هم ریلکسه 

جلو فروشنده روم نشد چیزی بگم اونم اصلا خجالت نمی‌کشید جلو فروشنده هی بلند بلند میگفت نمیخاااااد

😔😔😔😔😔

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
اینا رو از کجا پیدا می‌کنید حالا ما برعکسیم هرجا میریم یابد ب شوهرم بگم توروخدا بسه ☹️

نمیشه قضاوت کرد شاید دستش خالی بوده ما تو زندگی طرف نیستیم نمیدونیم چخبره🥹

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

نمیشه قضاوت کرد شاید دستش خالی بوده ما تو زندگی طرف نیستیم نمیدونیم چخبره🥹

نمیدونم شاید اشتباه رسوندم خاستم بگم اونجورم خوب نیست بیشتر از مصرف خرید میکنه اسراف میشع 

مثلا ی کیسه گوجه ریختم دور امروز 

امضامو دیدی ی صلوات بفرست

وااااا من خیلی دوست دارم خوشمزه هست که

قبلا خورده بودیم بد نبود ولی این دفعه نمیشد بخوری یادمه رفت بندازم قاطی سیب‌ها تو آبمیوه گیری

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸

بهتر بود اول قیمت رو چک میکردی، به نظرم حق با شوهرت بوده. حتی اگر پولدارید، دلیل منطقی واسه ریخت و پاش وجود نداره. آخه سیب سبز خوشمزه هم نیست که.

به نظرم زیادی شلوغش کردی، گریه نباید میکردی. از این به بعد هم هوشمندانه‌تر خرید کن و اگر شوهرت حرفی زد بپذیر و بگذر‌.

سر سنگین باش و حتما دلخوری تو نشون بده

گریه و دعوا نکن ولی از کنار این رفتار نگذر

تا مدتها هم هر خریدی دارین نرو، بگو شما که عقل کلی خودت انجام بده!

یا کلا هر راهی که تو روابط خودتون جواب میده.فقط ازش نگذر، ولی شلوغ اضافه هم نکن