2777
2789

سلام 

مهمون داریم شب رفتیم میوه بخریم

من چهار تا دونه سیب سبز برداشتم گقتم چهارتا دونه که قیمتی نداره بعدم میچینم میوه خوری خوشگل میشه، رفتیم که میوه هارو وزن کنه و حساب کنه ، صاحب مغازه اون سیب هارو گذاشت رو ترازو و قیمتش رو زد بعد رفت سراغ بعدی...یهو شوهرم گفت این چیه برداشتی؟ گفتم سیب برا تزیین میوه خوری، گفت نمیخاد اینا بیخوده چی چیه این برداشتی؟؟؟ نمیخواد! منم آب شدم از خجالت به صاحب مغازه گقتم آقا اینو حذفش کنید... ولی خیلی دلم شکست از وقتی اومدیم دارم گریه میکنم و حالم خرابه 

کلا ۲۹ هزار تومن شده بود😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو اخه مرد ۲۹ تومن ارزش سنگ رو یخ کردن زنتو داره 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خواهرش

خوبه حالا ایل و تبار خودش میخوان بیان کوفت کنن

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵