سلام شوهرم یهو گفت گوشی آیفون میخوای برات بگیرم یا طلا بنظرتون کدوم رو انتخاب کنم؟البته گفت اگه بخوای گوشی میگیریم بعدا طلا هم میگیری ولی من زیاد آیفون دوست ندارم اکثر برنامه هایی که سامسونگ استفاده میکنیم آیفون نمیشه کار کرد حس میکنم سخته کار کردن باهاش کسی آیفون داره؟میشه راهنماییم کنید؟مثلا آپ و اینا نداره یکی از آشناهامون میگفت وقت میبره تا درست شه دوتا گوشی داشت با یکیش که سامسونگ بود کارای بانکیش رو انجام میداد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷 در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست
من گوشی باز نیستم کارم با گوشی معمولی هم راه می افته پس طلا👌
هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و.... شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه. ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔
اگه با گوشی الانتون مشکل دارید سامسونگ خوب بگیرید که قیمتش در حد آیفونه
اما اگه کلا با گوشیتون مشکلی ندارید و طلا هم زیاد ندارید طلا بگیرید
دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱