2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما آزمایش cd مارکر دادید؟اونا مشکلی نداشت؟

سه بار آزمايش cd marker دادم

يه بار تهران آزمايشگاه بهار ، جوابش نرمال بود

يه بار تبريز آزمايشگاه ميلاد، نرمال بودن

يه بار هم تبريز آزمايشگاه آبادگران، كه همه موارد رو بالا نوشته بودن 

دكتر هم به جواب آخرين آزمايش كه مال آبادگران بود و همه شون غيرنرمال بودن اكتفا كرد و برام سرم تجويز كرد

مشكل آنتي tpo دارم تا هفته ١٢ روزي دو تا پردنيزولون خوردم بعد دو هفته هم يه دونه خوردم بعد قطع كرد ...

عزیزم شمابه خاطر  anti tpo قرص لووتیروکسین نخوردین؟فقط پردنیزولون داشتی؟عدد آنتی tpo  شما چند بود؟

عزیزم شمابه خاطر  anti tpo قرص لووتیروکسین نخوردین؟فقط پردنیزولون داشتی؟عدد آنتی tpo  شما ...

قبلا نميخوردم

دو ماه قبل از اقدام، دكتر غدد رفتم ، دكتر غدد بهم لووتيروكسين تجويز كرد هر ٢٠ روز آزمايش tsh ميدادم كه ميزان صحيح قرص تجويز بشه

اولا نوسان زياد داشت با خوردن قرص، گاهي پايين ميومد قرصو كم ميكرديم، آزمايش بالا ميرفت

يه خورده سخت بود تنظيم كردن ميزان آزمايش و اندازه قرص

چون من آزمايشاي تيروييدم هميشه نرمال بود، بعدا متوجه آنتي بادي tpo شديم 

ديگه تصميم نهايي دكتر اين شد كه روزي نصف قرص ٥٠ رو بخورم، هر وقت هم حامله شدم، پردنيزولون رو شروع كنم

من پردنيزولون رو بعد از تاخير پريودم شروع كردم روزي ٢ عدد

عدد آنتي بادي من قبل از سقط دومم ٢٣٦ بود

بعد از سقط دومم ١٠٠٠ شده بود

سلام.من مشکل سیستم ایمنی داشتم و از اول تا پایان بارداری روزی یه دونه خوردم.الان پسرم دو سال و سه ما ...

سلام میتونم بپرسم مشکل ایمنیتون چی بودش چون منم یه همچین مشکلی دارم میخواستم راهنمابی کنید

سلام میتونم بپرسم مشکل ایمنیتون چی بودش چون منم یه همچین مشکلی دارم میخواستم راهنمابی کنید

سلام عزیزم.اول از همه عذر خواهی میکنم که جوابتون دیر شد.چند باری براتون تایپ کردم ولی وقتی می خواستم ارسال کنم نی نی سایت ارور میداد.ولی امروز مثل اینکه میشه.من تمام ازمایشهای مربوط به انعقاد و سیستم ایمنی سالم بود به جز ازمایش apca(یا همون کراس مچ).حالا اگر بازم سوالی دارید درر خدمتم

به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید. عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.
مشكل آنتي tpo دارم تا هفته ١٢ روزي دو تا پردنيزولون خوردم بعد دو هفته هم يه دونه خوردم بعد قطع كرد ...

عه دکتر منم دانایی سقطات تو چند هفته بودت

خدایا این فرشته کوچولو رو  بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین
عه دکتر منم دانایی سقطات تو چند هفته بودت

سقطاي من هفته ٨ و هفته شش بودن

كه هيچ كدوم قلب نداشتن

من هم مشكل ايمني دارم و هم انعقادي

هم آسپرين و انوكساپارين و هم پردنيزولون و سرم آي وي آي جي داد بهم

دانايي تشخيصش و كارش درسته

من قبل از اقدام به بارداري، رفتم تهران و نظر چند تا دكتر كه كارشون سقط مكرر بود رو پرسيدم، عين دانايي تشخيص دادنو عين داروهاي اون تجويز كردن

خيالم راحت شد كه دكتري كه انتخاب كردم تو شهر خودم بهترينه

درسته كه اول و آخر همه چي دست خود خداست ولي دكتر هم يه وسيله است 

انشالله به بهترين نحو به مراد دلتون برسيد و لطف خدا شامل حالتون بشه و ني ني سالم و صالح بذاره تو آغوشت🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سقطاي من هفته ٨ و هفته شش بودن كه هيچ كدوم قلب نداشتن من هم مشكل ايمني دارم و هم انعقادي هم آسپري ...

شما پردنیزولون تا کی استفاده کردین؟

انوکسپارین ؟

سیکلوسپورین؟

منم دوبار سقط داشتم تو پتج هفته ۶ هفته قلب تداشتن پوچ بودن ایتسری با این داروهانوندم به بچه ۱۴ هفتمه همش استرس دارم رشدش متوقف نشه قلبش ایست نکنه غربالگریام بد نیاد کیسه ابم نترکه مرده زایی تداشته باشم پیر شدم 

خدایا این فرشته کوچولو رو  بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین
سقطاي من هفته ٨ و هفته شش بودن كه هيچ كدوم قلب نداشتن من هم مشكل ايمني دارم و هم انعقادي هم آسپري ...

طول سرویکست چند بود برا من ۳۱ میخوام بگم سرکلاژم کنن شما سرکلاژم کردین؟ من دو هفته یبار میرم سونو از رشد بچه مطمن شم ضرر داره بنظرتون

سلام عزیزم.اول از همه عذر خواهی میکنم که جوابتون دیر شد.چند باری براتون تایپ کردم ولی وقتی می خواستم ...

سلام عزیزم من  هم اپکام 5 هست ودکترم شرکت هستند به منم گفتند نصف قرص پردنیزولون رو بعد از بارداری برم اونجا یکم نگرانم میشه اگر زحمت نیست سیر درمانتو رو بگید؟ ایا سرم هم واستون دادند؟

سلام عزیزم من  هم اپکام 5 هست ودکترم شرکت هستند به منم گفتند نصف قرص پردنیزولون رو بعد از باردا ...

سلام خانومی.سیر درمان من نصف پردنیزولون تا قبل از بارداری.حداقل یک و نیم ماه باید میخوردم بعد اقدام میکردم.با شروع بارداری نصف قرص شد یک قرص + اسپرین یکی + روزی دو تا هپارین. در طول بارداری چند باری مجبور شدم یک قرص پردنیزولون رو به دو تا در روز تغییر بدهم البته به دستور خود دکتر شرکت و به مدت یک هفته.برای من سرم ای وی ای جی تجویز نکردن ولی برای دوستم تجویز کردن.بسته به حال خودتون داره و بستگی به ازمایشهایی که بعد از بارداری مرتب باید انجام بدید هم داره.اکثرا پردنیزولون رو تا ماه چهار و پنج دیگه قطع میکنند.ولی من هر بار کمش کردم که قطع کنم حالم بد میشد.بنابراین من تا اخر بارداری روزی یکی پردنیزولون خوردم.اگه سوال دیگه ای دارید درخدمتم

به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید. عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.
سلام خانومی.سیر درمان من نصف پردنیزولون تا قبل از بارداری.حداقل یک و نیم ماه باید میخوردم بعد اقدام ...

سلام عزیزم شما درمورد تست ANAاطلاعی دارید؟تست anaمثبت شده.... 

سلام عزیزم شما درمورد تست ANAاطلاعی دارید؟تست anaمثبت شده.... 

تا اونجا که میدونم برای تشخیص اینکه لوپوس (یکی از بیماریهای خودایمنی هست)دارید یا نه؟ تست ana رو میدن ولی فقط تو لوپوس نیست که مثبت درمیاد حتی ممکنه تو بیماریهای مثل رماتیسم هم ممکنه مثبت بشه .