گلم شما دکتر شرکت مگه نمیرفتید؟حتما راهنماییتون میکنه که باید چیکار کنید
به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید.
عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه عزیزم.پسرم خدا رو شکرسالمه سالم به دنیا اومد.الان 5 سالشه
به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید.
عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.
من آرتریت روماتویید دارم و بیشتر از ۱۰ ساله که پردنیزولون مصرف میکنم. روزی یکی. دکتر غریب دوست ...
سلام خوبید؟ من دو ماهه فهمیدم به آرتریت روماتوئید مبتلا هستم😔. خیلی ناراحتم. هم واسه مصرف پردنیزولون هم متوترکسات... متوترکسات باید سهماه قبل از اقدام ب بارداری قطع بشه. ولی پردنیزولون... میترسم. تازه دارم ازدواج میکنم، میترسم واسه بارداری. باید با دکتر مشورت کنم. اره؟ اخه شنیدم لب شکری ایجاد میکنه 😢. توروخدا بهم بگید. دارم میمیرم از فکر