2777
2789
عنوان

نظرتون راجب ظاهر این پسره چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 74 پست
بنظرم خودت بهتری چون من فقط پسررو دیدم . پسره هم چیز خیلی جالبی نیست که بخوای بزرگش کنی

هر دو عکسشو دیدی؟

از نظر من قشنگ بود🥲

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن به دل نمیشینه درسته؟😁

نه اتفاقا بنظرم پسر صاف و ساده ایه دختره کو پ

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

کوکوکو

اتم اگر یک توپ باشه مجموع الکترون پروتون ونوترون فقط سه هزارم از اون توپ هست، یعنی 99/9درصد توپ خالی هست و درنتیجه  کل هستی از 99/9درصد فضای خالی تشکیل شده.... همین هست که مولانا میگه (صورت از بی صورتی آمد برون) 

متوسطه 

اتم اگر یک توپ باشه مجموع الکترون پروتون ونوترون فقط سه هزارم از اون توپ هست، یعنی 99/9درصد توپ خالی هست و درنتیجه  کل هستی از 99/9درصد فضای خالی تشکیل شده.... همین هست که مولانا میگه (صورت از بی صورتی آمد برون) 
اعع پس منم داغونم😂

ببین عکس از نزدیک خوشکل بود 

ول یا دور بد بود

تو رو ندیدم 

ناز یول خیلی بد عکس گرفتی