2777
2789

من چند ماه پیش عکسمو گذاشتم تو نی نی سایت 

میشه گزارش بزنید پاک شه ؟؟،

تو اون تاپیکی ک گفتم بنظرتون چشمم زشته 

تروخدا گزارش بزنید من کاربریم تعلیق سده بود نمیتونستم بیام الان دیدم لطفاااا خواهش میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم انشالله خداوند به حق عظمت و قدرت و وحدانیتش به یاری شما بیان و غم رو از دلت برداره انشالله خداوند عزیز فریادرس شما باشه

گلم این کار رو نکن خدا هزار تا در رو واست باز میکنه نکن عزیزم

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

عزیز دلم انشالله خداوند به حق عظمت و قدرت و وحدانیتش به یاری شما بیان و غم رو از دلت برداره انشالله ...

نمیکنهههه 

این خدایی که میگن کو تصلااا

چرا فقط هوای بعضیارو داره چزااا.

من خستم بخدا به جون مادرم نفس کشیدنم برام عذابه

کاربری دست دونفره💗f💗s

من خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر  در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

نمیکنهههه این خدایی که میگن کو تصلاااچرا فقط هوای بعضیارو داره چزااا.من خستم بخدا به جون مادرم نفس ک ...

گلم به خدا اگر بدونی شرایط من چی بود و خدا چطور کمک کرد مثل معجزه بود

خداوند ار رگ گردن بهت نزدیکتره صداش کن هوای شما رو هم داره

ذکر استغفار زیاد بگو همیشه زیاد الله غفور بگو و قرآن هم به روشی که گفتم بخون یقین داشته باش خداوند شما رو شگفت زده خواهد کرد

دلم اروم نمیشه🥲

عزیزم هر مشکلی که داری راهش خودکشی نیست راهش این نیست خودت رو نابود کنی

به خداوند وصل شو با خوندن قرآن و ذکر الله غفور 

از خداوند بخواه یقین داشته باش خداوند صدای شما رو میشنوه

عزیزم هر مشکلی که داری راهش خودکشی نیست راهش این نیست خودت رو نابود کنیبه خداوند وصل شو با خوندن قرآ ...

چیکار کنم خب؟ نماز بخونم قران؟ ذگر بگم؟ من فکر میکنم قرانمون تحریف شدس دوس ندارم بحونم

کاربری دست دونفره💗f💗s
چیکار کنم خب؟ نماز بخونم قران؟ ذگر بگم؟ من فکر میکنم قرانمون تحریف شدس دوس ندارم بحونم

قران هرگز تحریف نشده گلم

به این روش که میگم بخون

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر  در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است