2777
2789
عنوان

اگه اینا بی احترامی نیس پس چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 38 پست
حالت بد نمیشه با این ادم حرف میزنی؟؟مجرذم و تقریبا سی سال ، تا اخر عمرم تنها میمونم ولی حتی یه روزم ...

من ۱۹ سالمه و این آدم دانشجو پرستاریه و کلی زبون چرب داره خیلی رندوم باهاش آشنا شدم ولی نمیدونستم داستان اینه جدیدا هر چی میگذره بیشتر ازش زده میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیر میشی کنار اینحسابی فکر کن و مشاور برومن بودم کنار میذاشتمش

مشاوره برا چی 

این نفتخور ارزش وقت گذاشتن نداره

من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید
اگه دلت گیره که هرچی هم باشه باز شما انتخابت این اقاس ولی واقع بینانه اینه که ایشون ب درد شما نمیخور ...

نه من آدم وابسته ای نیستم اون افتاده دنبالم و ادای عاشق و دلبسته درمیاره 

میخام بدونم واقعا خسیسع یا من برداشت کردم

خسیس مفتخور لاشخور تنبل گشاده 

منتظری تف کنه تو صورتت تا کات کنی؟

خدارو شکر کن شخصیتش رو نشون داده

من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید
نه من آدم وابسته ای نیستم اون افتاده دنبالم و ادای عاشق و دلبسته درمیاره

با توجه به صحبتاتون واقعا مناسبت نیست . خودتو نجات بده وگرنه بعدا به ستوه میای از دستش. قشنگ معلومه همسر نمی‌خواد ،ققط میخواد ببخشید تیغ بزنه بقول معروف معلومه که ادای عاشقا را در میاره. بنظرم کسی که عاشقه اینقدر نمی‌خواد طرفشو تیغ بزنه . 

مشاوره برا چی این نفتخور ارزش وقت گذاشتن نداره

موافقم 

اینو گفتم‌که اگه اسی به هر دلیلی نتونست ولش کنه بره مشاور و احتمالا همین حرفای مارو از مشاور میشنوه

اینکه الکی نذاره پزشکی بخونی و از الان هی سر مسائل مالی چونه بزنه خیلی حس بدی میده به آدم

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
خسیس مفتخور لاشخور تنبل گشاده منتظری تف کنه تو صورتت تا کات کنی؟خدارو شکر کن شخصیتش رو نشون داده

حاجی میگم میشینه گریه میکنه و ۳ ساعت عاشقانه حرف میزنه و از اون طرف پروفایل عکس بچگیمو میزاره همه دخترا رو انفالو کرده نمیدونم

موافقم اینو گفتم‌که اگه اسی به هر دلیلی نتونست ولش کنه بره مشاور و احتمالا همین حرفای مارو از مشاور ...

میگ دوست ندارم از خودم بالاتر باشی و سرکوفت بزنی میگ کلا درس نخون بشین تو خونه

زبون چرب ک اشک تمساحش خیلی دو ب شکم گذاشته نمیدونم کدوم چهرشو باور کنم

یه درصدم شک نکن 

اگر واقعا برا خووت ارزش قائلی حتی یک کلمه هم جوابشو نده بلاک و تمام.

حاجی میگم میشینه گریه میکنه و ۳ ساعت عاشقانه حرف میزنه و از اون طرف پروفایل عکس بچگیمو میزاره همه دخ ...

تا حالا بهش گفتی از این رفتاراش خوشت نمیاد؟ واکنشش چی بوده انتقاد پذیر و اهل تغییر هست یانه؟

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

هر کاری میکنی بکن درست رو ول نکن 

یکی از روستای من پزشکی میخوند  دوست پسرش شرط گذاشت درس رو ول کن 

اینم قبول کرد فامیلش نذاشت انقدر رو مخش کار کرد گفت از دست نده درس رو اون بخواد تو رو همه جوره میخواد 

بعد دوسال  عشق سابق پسره با دو تا بچه طلاق گرفت پسره  گفت من از اول چشمم دنبال اون بود دیگه تو رو نمیخوام خودت برو طلاق بگیر  ولش کرد و رفت 

الان دختره اگه حرفش رو گوش کرده بود و درس رو ول کرده بود همه جوره باخت داده بود  ولی  الان کار و تحصیلات داره 

حاجی میگم میشینه گریه میکنه و ۳ ساعت عاشقانه حرف میزنه و از اون طرف پروفایل عکس بچگیمو میزاره همه دخ ...

باور نکن اینا فیلمشه تا فریبت بده 

به دست که اورد هرروز عذابت میده 

عشق کشکه 

لازمت داره دختر 

مواظب خودت باش