2777
2789
عنوان

اگه اینا بی احترامی نیس پس چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 38 پست
میگ دوست ندارم از خودم بالاتر باشی و سرکوفت بزنی میگ کلا درس نخون بشین تو خونه

کلا درس نخون!

مگه همشه باید مردا بالاتر باشن از زنا؟

چه حرفای بی سر و تهی میزنه، اگه واقعا بهت علاقه داره باید فکر‌ پیشرفتت باشه نه اینکه برعکس

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
تا حالا بهش گفتی از این رفتاراش خوشت نمیاد؟ واکنشش چی بوده انتقاد پذیر و اهل تغییر هست یانه؟

من بهش گفتم تمام وسایل خونه وظیفه دختر نیست یا من وظیفه ای ندارم سرکار برمو پولشو بزارم برا مخارج خونه هر کار دلم بخاد باهاش میکنم و اصلا شاید دلم بخاد مدرکمو بگیرم و اون موقع بشینم تو خونه تهش برمیگرده میگ باهم حلش میکنیم نگران نباش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بهش گفتم تمام وسایل خونه وظیفه دختر نیست یا من وظیفه ای ندارم سرکار برمو پولشو بزارم برا مخارج خو ...

خوب کردی گفتی

بگو بعدا نمیشه حلش کرد همین الان باید حل بشه

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
من بهش گفتم تمام وسایل خونه وظیفه دختر نیست یا من وظیفه ای ندارم سرکار برمو پولشو بزارم برا مخارج خو ...

دروغ میگه از این آدم بترس 

یکی از همین قماش دوست منو بدبخت کرده 

همش تو خونه خوابه 

من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید
تک تک برنامه ریزی های ایندش بر پایه ماشین و خونه و حقوق منه اونم ب عنوان پرستار ن ی پزشک

عجب آدمیه

دیگه به حقوق چیکار داره

عجب حرف حقی زدی دختر

با چشم خودم دیدم دختره دست گل خانم جوان خوش اندام رو ول کرد رفت دنبال خانمی که دوبار زایمان کرده بزرگتره جدا شده اضافه وزن داره  و خانه داره (هیچ کدوم ایراد نیستا شرایط رو دارم میگم)

در حالی که دوستم پزشک شد و الان تو بیماستان کار میکنه و دکترا واسش سر و دست میشکونن

اگه درس رو ول میکرد آینده رو باخته بود چون باید از صفر دوباره شروع میکرد 

همسر منم نذاشت برم دانشگاه بعدش خودش پشیمون شد گفت اشتباه کردم میرفتی واسه خودت الان کار داشتی  

یک بار جوانی روی آینده ات قمار نکن