2777
2789
عنوان

اختلاف طبقاتی خیلی بده

161 بازدید | 11 پست

من همکلاس‌هامو می‌بینم و فقط با خودم می‌گم : لابد قسمت ماهم همین بوده دیگه... خب در توان مامان بابام نیست.. تقصیرشون نیست که

اونا تمام تلاششون‌ رو کردم ولی بازم از قشر ضعیفیم...

ولی خب فقط خدا می‌دونه که چقدر غصه می‌خورم:)

چون می‌گذرد غمی نیست؟

دنبال بوی توام تو بغل آدمای دیگه، آرنیکسم . کیپاپرِ مودیِ intp .  علاقه‌ی من به شما ربطی نداره، همین‌طور‌ که علاقه‌ی شما به من ربطی نداره . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درکت میکنم عزیزم🥲خودت تلاش کن حرفه ای یادبگیر درس بخون ایشالا نتیجه ش روبگیری

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚

خودت درستش کن وسلام اصلا هم شعار نیست

درست نمی‌شه که! توی این دنیا، هرکی پول بیشتری داشته باشه موفقه. 

دنبال بوی توام تو بغل آدمای دیگه، آرنیکسم . کیپاپرِ مودیِ intp .  علاقه‌ی من به شما ربطی نداره، همین‌طور‌ که علاقه‌ی شما به من ربطی نداره . 

دخترمنم همینه هم کلاسیهاش روز تولد سرویس طلا کادو میگیرن از پدر مادر ،حسرت یه ساعت خوب تودلشه خودم میدونم ولی اونا چنتا چنتا میخرن من مادرم میدونم ولی چیزی نمیگم چون شرمنده ترمیشم 

دخترمنم همینه هم کلاسیهاش روز تولد سرویس طلا کادو میگیرن از پدر مادر ،حسرت یه ساعت خوب تودلشه خودم م ...

منم خودم مامان بابامو درک می‌کنم:))))

امسال لوازم تحریر نخریدم

با این‌که سال آخر و تیزهوشانم‌ کتاب کمک درسی نخریدم از کتاب خونه کتاب میارم

لباس نمی‌خرم

خوراکی های چرت نمی‌خدم

پول خرجی نمی‌گیرم

ولی بازم خب بعضی وقتا به بقیه حسودیم می‌شه 

می‌دونید؟

مگه چطورین اونا

هر طوری که بگید 

همه شون ماشین دارن 

همه شون هر روز کافه و بیرون 

و....

سلام دوست گرامیهمیشه نعمت ها فقط پول و ثروت و ماشین خوب و ... نیست، گاهی اوقات همین داشتن پدر مادر ت ...

درسته البته و من بابت همچین پدر و مادری هر شب شکرگزاری می‌کنم

ولی بعضی وقت‌ها مثل الان غمگین می‌شم... حسرت می‌خورم

منم خودم مامان بابامو درک می‌کنم:))))امسال لوازم تحریر نخریدمبا این‌که سال آخر و تیزهوشانم‌ کتاب کمک ...

میفهمم دخترمنم نمونه دولتیه بهمون فشارنمیاره ،حس میکنم این وضع مالیمون باعث شده زودبزرگ شدید و درک میکنید برعکس دختر داییش ک همسن همن ومدام نق میزنه که بابا اینو میخام اونومیخام همشم فراهمه همون لحظه ،ازخدامیخام خودتون بجایی برسید که حسرت هیچی تودلتون نمونه ماکه واستون کم گذاشتیم