2777
2789

روز بعد اتمام پریود اقدام داشتم.احتمال حاملگی چقدره؟کسی بوده با دوره پریود نسبتا منظم 27_28 روزه بلافاصله بعد پری اقدام کنه و باردار شه؟

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

اون روز ک تخمک گذاری نداری

اما از نظر طب سنتی چون رحم تمیزه وقت خوبیه برای بارداری من اقدام داشتم اونروز ولی گمون نکنم همون روز گرفته باشه

همسر مهربونم و‌ دختر نازم خداروشکر برای داشتنتون💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عزیزم با اینکه پریودیم منظمه در اوج تعجب دو روز بعد پریودی تخمک گذاریم بود و اقدام کردیم 

برای بارداری هر یک روز در میان نزدیکی کنید 

و از فردای تموم شدن پریودی هم شروع کنید 

و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...

من 15 خرداد پری شدم.تقریبا 8روز بعد از اتمام پری باردار شدم امروزم پسرم 7ماهش تموم شد رفت تو 8ماهگی😘😘😘😘😘😘

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اون روز ک تخمک گذاری نداری اما از نظر طب سنتی چون رحم تمیزه وقت خوبیه برای بارداری من اقدام داشتم ا ...

آره..ولی شنیدم اسپرم چندروز زنده میمونه تو رحم..

آخه دختر میخوام.میگن از تخمک گذاری دور باشه یکم دختر میشه چون اسپرمای yدوسه روزه ازبین میرن اماxکه عامل دختر شدنه تا 5 روز احتمال زنده موندنش هست

من عزیزم با اینکه پریودیم منظمه در اوج تعجب دو روز بعد پریودی تخمک گذاریم بود و اقدام کردیم  ب ...

از کجا فهمیدی؟از کیت تخمک گذاری؟ببین میگن ترشحات قبل تخمک گذاری زیاده.. من دقیقا هردفه بلافاصله بعد پریود ترشحاتم زیاد میشه سفید و غلیظه نسبتا.. ولی بعد دوروز کم میشه و بیرنگ.. براهمین احساس میکنم تخمک گذاریم با اینکه دوره هام 28 روزس قبل 14 دوره انجام میشه.درسته؟

آره..ولی شنیدم اسپرم چندروز زنده میمونه تو رحم.. آخه دختر میخوام.میگن از تخمک گذاری دور باشه یکم دخ ...

اسپرم سه روز زنده میمونه 

والا من ک دقیقا شبای تخمک گذاریم اقدام کردم بچم دختره😃😃😃😃هرچی خدا بخواد همونه انشالله یه دخملی بهت بده به زودی

همسر مهربونم و‌ دختر نازم خداروشکر برای داشتنتون💗
اسپرم سه روز زنده میمونه  والا من ک دقیقا شبای تخمک گذاریم اقدام کردم بچم دختره😃😃😃😃هرچی خد ...

ای جان.. خداحفظش کنه😘😘😘

مرسی عزیزم.ان شاالله به دعای خیر شما تو این لحظه های عزیز

من یه روز بعد از اتمام پریود با جلوگیری طبیعی باردار شدم اقدام هم نداشتم 

مبارکه عزیزم.دوره هات چندروزس؟

مبارکه عزیزم.دوره هات چندروزس؟

ممنون عزیزم ... ببخشید آف شده بودم... دوره هام معمولا 28/27 روزس معمولا هرماه دو سه روز زودتر از ماه قبل پریود میشم پریودامم خیلی منظمه اصلا تا حالا قاطی نشدن

من عزیزم با اینکه پریودیم منظمه در اوج تعجب دو روز بعد پریودی تخمک گذاریم بود و اقدام کردیم  ب ...

مبارک باشه عزیزم به سلامتی بغلش کنی .شما چطور متوجه تخمک گذاریتون بعد پریود شدین کیت گذاشتین یا علائم داشتین ؟ و اینکه مطمئنین همون روز لقاح صورت گرفته ؟ من دو سه بار دوازدهم سونو رفتم هیچ تخمکی نداشتم میخواستم بدونم با وجود دوره های بیست و هشت روزه ممکنه تخمک گذاری زودتر انجام بشه

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما