الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من عزیزم با اینکه پریودیم منظمه در اوج تعجب دو روز بعد پریودی تخمک گذاریم بود و اقدام کردیم ب ...
از کجا فهمیدی؟از کیت تخمک گذاری؟ببین میگن ترشحات قبل تخمک گذاری زیاده.. من دقیقا هردفه بلافاصله بعد پریود ترشحاتم زیاد میشه سفید و غلیظه نسبتا.. ولی بعد دوروز کم میشه و بیرنگ.. براهمین احساس میکنم تخمک گذاریم با اینکه دوره هام 28 روزس قبل 14 دوره انجام میشه.درسته؟
مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢
ممنون عزیزم ... ببخشید آف شده بودم... دوره هام معمولا 28/27 روزس معمولا هرماه دو سه روز زودتر از ماه قبل پریود میشم پریودامم خیلی منظمه اصلا تا حالا قاطی نشدن
من عزیزم با اینکه پریودیم منظمه در اوج تعجب دو روز بعد پریودی تخمک گذاریم بود و اقدام کردیم ب ...
مبارک باشه عزیزم به سلامتی بغلش کنی .شما چطور متوجه تخمک گذاریتون بعد پریود شدین کیت گذاشتین یا علائم داشتین ؟ و اینکه مطمئنین همون روز لقاح صورت گرفته ؟ من دو سه بار دوازدهم سونو رفتم هیچ تخمکی نداشتم میخواستم بدونم با وجود دوره های بیست و هشت روزه ممکنه تخمک گذاری زودتر انجام بشه
یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما