2777
2789
عنوان

کیا بلافاصله بعد پری اقدام داشتن و باردار شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 101734 بازدید | 85 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره..ولی شنیدم اسپرم چندروز زنده میمونه تو رحم.. آخه دختر میخوام.میگن از تخمک گذاری دور باشه یکم دخ ...

براي دختر بايد از فرداي پريودت تا يك روز قبل از تخمك گذاري هر شب نزديكي كني

براي دختر بايد از فرداي پريودت تا يك روز قبل از تخمك گذاري هر شب نزديكي كني

یروز قبل تخمک احتمال پسر رو زیاد نمیکنه؟

چون منم میخوام در اینده واسه دختر اقدام کنم دارم تحقیق میکنم ببینم با چه روشهایی درصدش بیشتر میشه

همه چیز 
یروز قبل تخمک احتمال پسر رو زیاد نمیکنه؟ چون منم میخوام در اینده واسه دختر اقدام کنم دارم تحقیق میک ...

من تحت نظر دكتر همتي هستم براي دختر ايشون به من اينطوري گفتن، البته من فعلا در حال رژيمم و هنوز اقدام نكردم

من تحت نظر دكتر همتي هستم براي دختر ايشون به من اينطوري گفتن، البته من فعلا در حال رژيمم و هنوز اقدا ...

اتفاقا منم تحت نظر دکتر هستم.برنامه تعیین جنسیتشون این بود که برا دختر شدن از قطع پریودی تا سه چارروز قبل تخمک گذاری نزدیکی کنین.دوسه روز قبل تخمک گذاری  احتمال پسر شدن بیشتره.روز تخمک گذاری که خیلی بیشتر.من چهاروز قبل تخمک گذاری نزدیکی داشتم باردار نشدم.برا همین حس میکنم با توجه به ترشحاتم زمان تخمک گذاریم وسط دوره نیس و احتمالا زودتره.. نمیدونم..حسابی گیج شدم😔

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢
من تحت نظر دكتر همتي هستم براي دختر ايشون به من اينطوري گفتن، البته من فعلا در حال رژيمم و هنوز اقدا ...

انشالا که یه دختر خوشگل خدا بهتون بده   پس حتما بیاین خبرشو بزارین برامون  

همه چیز 
پيش كدوم دكتر ميري؟

دکتر رجایی.یه دستور تغذیم داده بهم اما میگه زمان اقدام و دستورالعملی که بهم داده از تغذیه مهم تره.میگه تغذیه تاثیر داره اما نه خیلی

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢