2777
2789
عنوان

اسنس حلزون کوزارکس نخرید❌💌

43947 بازدید | 100 پست

🔴اگه دنبال «آبرسانی» حلزون کوزارکس نخر

🔴اگه دنبال یه «ترمیم کننده» موثر هستی حلزون کوزارکس نخر

چون این محصول نه ترمیم کننده س نه آب رسان❌

پس چه کمکی به پوست میکنه؟✅

مهمترین کاری که این محصول به پوست میکنه کمک به جذب بهتر سرم ها ، آب رسان ها و سایر اکتیو های پوستی هست

همچنین میتونه در موارد زیر موثر باشه :

مرطوب‌کنندگی: این اسنس دارای خاصیت مرطوب‌کنندگی قوی است و به حفظ رطوبت پوست کمک می‌کند.

ترمیم بافت پوست: عصاره حلزون به ترمیم پوست آسیب‌دیده و کاهش جای زخم‌ها و لک‌ها کمک می‌کند.

کاهش التهابات: خواص ضد التهابی این محصول می‌تواند به کاهش قرمزی و التهاب پوست کمک کند.

افزایش الاستیسیته: استفاده از این اسنس می‌تواند به بهبود خاصیت الاستیسیته پوست و جلوگیری از پیری زودرس کمک کند.

روشن‌کنندگی: علاوه بر مرطوب‌کنندگی، این محصول به روشن شدن رنگ پوست و یکدست شدن آن کمک می‌کند.

نکته : هیچ‌کدوم از موارد بالا خاصیت اصلی  این محصول نیست و به تنهایی نمیتونه مشکل شما رو برآورده کنه همونطور که گفتم صرفا میتونه در این موارد هم کمک کننده باشه

آیدا صدام کنید💕 کابر سال 98 هستم 24 سالمه و در شرف ازدواج دانشجویی ام🥰 مشاور پوستم میتونید سوالاتون رو بپرسید💕(بازاریاب آت آشغالای مثل لدورا نیستم نترسین😁😁) اگر میخواید به صورت رایگان روتین بچینم براتون عکس با کیفیت از پوستتون بفرستید به آیدی تلگرامم تاکمکتون کنم❤️    آیدی : @Aida_skin

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزمترتیب صحیح روتین پوستی چیه یعنی ب ترتیب باید چی زد؟و اینکه واسه پوست چرب چی لازمه.

سلام قشنگم 

روتین ساده به ترتیب شامل :

۱.پاک کننده آرایش ( درصورت داشتن آرایش)

اگر  زیاد آرایش میکنید روغن های پاک کننده اگر کم آرایش میکنید میسلار واتر اوکیه

۲. شوینده مناسب پوست

۳.تونر (برخلاف تصور خیلیا تونر بسیار مهمه و میشه گفت بودنش واجبه)

۴.ابرسان (پوست چرب هم مثل بقیه پوست ها نیاز به آبرسان داره)

۵.مرطوب کننده( برای تثبیت آبرسانی)

۶. ضدآفتاب 

امیدوارم به دردت خورده باشه

بازم سوالی داشتی بپرس جواب بدم🌱🤍

آیدا صدام کنید💕 کابر سال 98 هستم 24 سالمه و در شرف ازدواج دانشجویی ام🥰 مشاور پوستم میتونید سوالاتون رو بپرسید💕(بازاریاب آت آشغالای مثل لدورا نیستم نترسین😁😁) اگر میخواید به صورت رایگان روتین بچینم براتون عکس با کیفیت از پوستتون بفرستید به آیدی تلگرامم تاکمکتون کنم❤️    آیدی : @Aida_skin
برا منافذ باز چه راهی دارین

سلام عزیزم 

منافذ عمدتا به دو دلیل تشکیل میشن

۱. چربی بیش از حد پوست

۲. خشکی بیش از حد پوست

نوع پوستتون رو بگید بهتر راهنماییتون کنم

به طور کلی درمان منافذ کمی زمان بر هست و نیاز به استمرار تو روتین درست و اصولی داره❤️

سلام قشنگم روتین ساده به ترتیب شامل :۱.پاک کننده آرایش ( درصورت داشتن آرایش)اگر زیاد آرایش میکنید ر ...

ممنونم عزیزم خیلی ب دردم خورد🤍🌱

فقط ی سوال سرم پوست هم لازمه؟

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد.🤍🌱

سلام قشنگم روتین ساده به ترتیب شامل :۱.پاک کننده آرایش ( درصورت داشتن آرایش)اگر زیاد آرایش میکنید ر ...

من شوینده ندارم از ژل شستشو استفاده کنم اوکیه؟

جای زخمی ک لکه قهوه ای شده چی باید زد تا کامل از بین بره

جای زخم رو ببینم بهتر میتونم نظر بدم

چون اگر در حال حاضر لک باشه بسته به نوع و شدت لک باید ویتامین سی یا در موارد بیشتر ضدلک وارد روتینتون کنید

اگر جای جوش هست باز هم بسته به تازگی و کهنه بودنش بهتون ترمیم کننده معرفی میکنم

سلام ،شبتون خوش

میخواستم نظرتون رو راجع به آمپول گلوتاتیون بپرسم ،به نظرتون مشکلی ایجاد میکنه بعدا؟

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
من شوینده ندارم از ژل شستشو استفاده کنم اوکیه؟

ژل شست و شو یه نوع شوینده هست دیگه ❤️

ممنونم عزیزم خیلی ب دردم خورد🤍🌱فقط ی سوال سرم پوست هم لازمه؟

اگه پوستتون مشکل خاصی نداره نه اصلا لازم نیست

درستش اینه که شما یه روتین ساده طبق چیزی که گفتم داشته باشی

بعد اگه مشکل خاصی داشتی بنا به نیاز پوستت یه سرم یا یه اکتیو استفاده کنی

هر موقع تلگراممو راه انداختم میتونی عکس پوستت رو بفرستی رایگان بهت روتین بدم🥲🤍

اگه پوستتون مشکل خاصی نداره نه اصلا لازم نیستدرستش اینه که شما یه روتین ساده طبق چیزی که گفتم داشته ...

ارومیه عزیزم مرسییی🥲💚