2777
2789
عنوان

اسنس حلزون کوزارکس نخرید❌💌

| مشاهده متن کامل بحث + 43953 بازدید | 100 پست

دور چشم نوتروژینا جلدش آبیه 

یا دور چشم گارنیر 

قیمتش حدودا بین 300 تا 500 تومنه 

شاید در ظاهر تاثیرشو نفهمی ولی اون پیشگیریه رو حتما میکنه خصوصا اگه پوستت خشک باشه 

دور چشم اکسیس وای هم خوبه ولی گرونه حدود یک تومن، برند کره ایه

جدی مرسی عزیزم خوب شد گفتیچ برندی بهتره قیمتشم مناسب باشه؟

بستگی داره برای تیرگی و چروک بخواید یا آبرسانی

آیدا صدام کنید💕 کابر سال 98 هستم 24 سالمه و در شرف ازدواج دانشجویی ام🥰 مشاور پوستم میتونید سوالاتون رو بپرسید💕(بازاریاب آت آشغالای مثل لدورا نیستم نترسین😁😁) اگر میخواید به صورت رایگان روتین بچینم براتون عکس با کیفیت از پوستتون بفرستید به آیدی تلگرامم تاکمکتون کنم❤️    آیدی : @Aida_skin

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی مرسی عزیزم خوب شد گفتیچ برندی بهتره قیمتشم مناسب باشه؟

راستی اگه قیمت مناسب میخوای میتونی از  سایت زی شاپ بخری. هم محصولاتش اصله هم نسبت به سایتای دیگه تخفیفای خیلی خوبی میزاره. 

پیشه برا منم بگینمن پوستم روشنه ن خیلی سفیدو صافه هر چند ماه یبار گاهی یدونه جوش میزنم پخاستم ببینم ...

بله ویتامین سی برای روشن شدن تاثیر داره

ولی یه عده بهش حساسیت دارن و باهاش جوش میزنن

جوش هایی که هر از چند گاهی به وجود میان در کل طبیعی هستن ولی ضد جوش میتونه کمکتون کنه 

آیدا صدام کنید💕 کابر سال 98 هستم 24 سالمه و در شرف ازدواج دانشجویی ام🥰 مشاور پوستم میتونید سوالاتون رو بپرسید💕(بازاریاب آت آشغالای مثل لدورا نیستم نترسین😁😁) اگر میخواید به صورت رایگان روتین بچینم براتون عکس با کیفیت از پوستتون بفرستید به آیدی تلگرامم تاکمکتون کنم❤️    آیدی : @Aida_skin
راستی اگه قیمت مناسب میخوای میتونی از سایت زی شاپ بخری. هم محصولاتش اصله هم نسبت به سایتای دیگه تخف ...

اوکیه عزیزم.

معتبره این سایت؟

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد.🤍🌱

هردو

چیزایی که دوستمون بالا گفتن پیشنهادای خوبی بودن

ویتامین سی چ برندی خوبه

عزیزم اگه پوستت روشنه نیاز خاصی نداری 

ولی در کل طبق نظر متخصصا یا ویتامین سی استقاده نکنید یا اگر استقاده میکنید برند خوب و موثر استفاده کنید

مدیک ایت8 عالیه 

اسکین سوتیکالز

کازدی باها

آره خیالت راحت محصولات خفن تر و گرون تر بخوای عسل بانو هم یه سری بزن ولی من خودم انتخابم زی شاپه

عزیزم من سایت زی شاپ رو دیدم یه سریا تو نی نی سایت میگن محصولاتش فیکه واقعا دو دل شدم 🥲

برای جوش های سر سیاه چی بزنم گلم 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

گاهی جوش سر سفید میزنم چیکار میتونم انجام بدم؟ مخصوصا وقتی که ارایش میکنم

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
برای جوش های سر سیاه چی بزنم گلم

روتین پوستی دارین؟