2777
2789

سلام دوستای گلم از همین اول میگم به هیچ وجه قصد بی احترامی ندارم به دوستایی که اصفهانی هستن 

قرار شده یه اقا پسر بیاد خواستگاریم که من خیلیم دوسش دارم ایشون اهل اصفهانه ولی من اصالتا اصفهانی نیستم 

وضعش معمولیه 

بحثمون شد سر رسم و رسوم گفتن واسه عقد حتما باید شام بدین من بهشون گفتم که اجباری نیست واسه عقد شام بدیم ساده برگزار کنیم چون بهمون فشار میاد خانوادش هیچ جوره قبول نمیکنن حتی گفتیم در حد ۳.۴قلم از جهیزیه رو اونا بگیرن نزدیک بود دعوا را بندازن که ما اصلا همچین کاری نمیکنیمو حتما باید طبق رسم عمل کنیم 

حاضر نیستن هیچگونه خرجی کنن میگن هم عقد بگیرین شامم حتما بدین عروسیم که جداس و باید بگیرین

منم گفتم چرا این همه پولو تو یشب خرج کنیم میزاریم واسه زندگیمون خرج میکنیم  زدن زیرش گفتن قبول نمیکنیم برای من سوال شد وقتی قرار نیس خرج عقد و عروسیو بدن و همه چی گردن پسرشونه چرا انقد امرو نهی میکنن میدونن با این همه قسط و وامی که میخوایم بگیریم کلی فشار میاد بهمون

دوستای گل که اهل اصفهانن بگین واقعا انقد رسم براتون مهمه یا خانواده ایشون خیلی سختگیری میکنن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصفهانیا یه رسمم دارن که پسر برای مهریه ملک به اسم عروس می‌کنن اینقدر به رسومشون پایبندن اینم واست انجام دادن؟

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

بنظرم اصرار به اینکه شما شام بدین عجیبه ...

ما اصفهانی نیستیم ، عقدو خانواده دختر حتما توی باغ و تالار میگیرن و دقیق در حد عروسی فقط مهمون کمتر

اما اینکه خانواده داماد تو این موضوع کوچیک ترین نظری بده خیلی غیر نرماله بنظرم....

تو قدیمیا مهم بود. من خانواده مادرم اصفهانی اصیلن و الان هیچ رسم و رسومی ندارن تو ازدواجاشون

پس چرا انقد اذیتمون میکنن بخدا سرم درد گرف از بس گریه کردم خانواده من خیلی کنار میان و چیزی نمیگن بخاطر من

بنظرم اصرار به اینکه شما شام بدین عجیبه ...ما اصفهانی نیستیم ، عقدو خانواده دختر حتما توی باغ و تالا ...

میگن هرکی تو اطراف ما بوده عقدو به بهترین نحو برگزار کرده واسه عقدم حتما باید تالار بگیرین 

خرج اضافس واقعا 

پس چرا انقد اذیتمون میکنن بخدا سرم درد گرف از بس گریه کردم خانواده من خیلی کنار میان و چیزی نمیگن بخ ...

بعضی اصفهانی ها جهاز معمولی نمیخوان خارجی میخوان اونم گرون ترین 

از اون ها هستن؟

میگن هرکی تو اطراف ما بوده عقدو به بهترین نحو برگزار کرده واسه عقدم حتما باید تالار بگیرین خرج اضافس ...

اصلا به اونا ربط نداره ک ب شما تحمیل کنن این موضوع رو

حق ندارن 

بگین مام رسم نداریم تو تالار بگیریم والا

پس چرا انقد اذیتمون میکنن بخدا سرم درد گرف از بس گریه کردم خانواده من خیلی کنار میان و چیزی نمیگن بخ ...

نمیدونم گلم. تو خانواده ما اصلا همچین چیزی نیست. همه جی توافقیه. حتی پاتختی هم بیست ساله ندیدم