2777
2789
عنوان

رو نمیشه بگم برام خرج کن

101 بازدید | 8 پست

کسی ترفند بلده مثلا رستوران گرون میبره گل ها دسته گل میخره ولی دلم میخواد بهم پول بده کادو بگیره روم نمیشه چیزی ازش بخوام البته سفر خارج هم گفته میبرم

باید خودش انجام بده

اگه بخواد انجام بده

شوهرته؟

اگه شوهرته راحت تر میتونی ازش درخواست کنی

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید خودش انجام بدهاگه بخواد انجام بدهشوهرته؟اگه شوهرته راحت تر میتونی ازش درخواست کنی

نه دوستمه ولی خب واقعا روم نمیشه من طلا دارم گوشی ۱۳دارم اپل وچ جدیدنررین دارم لباسام مرتبه ولی خودش باید بفهمه میگه😂😂

از مرد ها باید بخوای من بدم میاد بخوامم ولی بابامم اینجوریه باید بهش بگی

به خداگشنه گدا نیستم ولی باید خرج کنه خرج نکنه سریع ول میکنه میگه این ارزون برای کسی که خرج میکنن ارزش قائل هستن

اگه شوهرته یا نامزدت ک عیبی نداره

اگه دوس پسرته ک اگه خرجت کنه ک لطف خودش بوده 

اگه هم نه ک در این مورد هیچ تعهدی بهت نداره 

برای خودت زندگی کن ، برای خودت بمیر ، دیگران هر چقدر هم نزدیک و عزیز باشند یک روزی بهت نشان میدهند که دیگرانن.
به خداگشنه گدا نیستم ولی باید خرج کنه خرج نکنه سریع ول میکنه میگه این ارزون برای کسی که خرج میکنن ار ...

واقعا وظیفشونه خودشون باید بدن 

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
بخدا دیگه شوهرا هم میگن نداریم همینه که هست

چی بگم والا فعلا ک مجردم ولی متاهل ک شدم باید هزینه کنه

برای خودت زندگی کن ، برای خودت بمیر ، دیگران هر چقدر هم نزدیک و عزیز باشند یک روزی بهت نشان میدهند که دیگرانن.