2777
2789

برادرم یه خانم رو اومده به مادرم معرفی کرده میخوادش برای ازدواج ...  برادرم ۲۹سالشه مجرد، 

خانم ۵سال از برادرم بزرگتر یه دختر ۱۰ ساله هم داره طلاق گرفته ... خلاصه برادرم به مادرم جریان زندگی قبلشو نگفته مادر بیچاره از همه جا بی خبر رفته محل کار دختر که با مادرم تلفنی هماهنگ کرده بود که از نزدیک مامانم مثلا ببیندش خلاصه مادرمم دیدش خیییلی خوشش اومد و گفت قشنگه فقط اختلاف سنیشون میمونه که مهم نیست چون پسرم خوشش اومده از این دختر ...

چند روز بعد دختر به مادرم زنگ میزنه میگه واقعیت زندگی من جریانش اینه مادرم خیییلی ناراحت شد که اول کار داداشم بهش نگفت و حتی مادر رفت محل کار خانم و بازم همه چی رو دختر خانم به مادرم نگفت ... مادرم کلا خییییلی از رفتار سیاسی کار خانم  ناراحت شد و مخالفت شدید با داداشم کرد ... 

الان که دیگه یکی دو سال از داستان میگذره داداشم میگه رزومه ات بده برو فلان جا برو سر کار مادرم متوجه می شه مدیر عامل برادر این خانم هستن ...

داداشم همچنان با خانمه هستن ولش نکرده خانم هم هر چند وقت یکبار یه نقشه ای میکشه که تو خانواده نفوذ کنه کلا موندیم تو داستان ... 

آخه خانمی که یه دختر اونم ۱۰ یا ۱۱ سال داره با یه پسر جووون اصلا خوشبخت میشن؟ ... داداشم خییییلی کم حرف، خوش قلب، آروم هستش کاملا مشخصه و پرواضح که این خانم خیییلی حساب شده و با سیاسته این طرح و نقشه ها رو جلو پا داداشم میزاره چون برادرم خییییییلی آرومه و کم حرفه ما اصلا سیاستی از برادرمون تاکنون ندیدیم نمیدونم بخدا شایدم زیر سر برادرمه ... والا سر در نمیاریم اما نگران عاقبت کار هستیم خدای نکرده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیاستش کجا بود؟

بره دختر بچه ۱۸ساله خوبه؟

میدونه سن بالا ازش پول نمیخواد بچهبازی در نمیاره قهر نمیکنه بره خونه باباش دور دوراشو کرده 

الان مشکل بچه هستش وگرنه سن بالا بودن زن به نفع مرده 

عموم همیشه اینو میگه مرد از سیاسته سن بالا از خودش بزرگ تر دوست میشه 

نلایک
چقد این تاپیکارو زیاد میبینم این همه دختر مجرد چرا میرن سراغ مطلقه خب هر کس چرا یکی مث خودش پیدا نمی ...

نمیدونم بخدا ... خییییلی اعصابمون خورد شد کسی که بچه داره حاشیه داره هر روز باید با شوهر قبل بخاطر این بچه ارتباط بگیره جر و بحث کنه ... آخه خانمی که دختر بچه داره چرا میوفته با یه پسر مجرد که هنوز مادرم باید بره وسایلشو جمو مرتب کنه کسی که حتی مسئولیت خودشو هنوز کامل قبول نکرده ... 

بره دختر بچه ۱۸ساله خوبه؟میدونه سن بالا ازش پول نمیخواد بچهبازی در نمیاره قهر نمیکنه بره خونه باباش ...

اون برای رابطه موقته نه ازدواج وگرنه اصلا خوب نیست 5 سال بزرگتر بودن زن اونم تو این سن

دایی من اینکارو کرد بدبخت شد ولش نکنید به حال خودش فردا پسفردا غصش برا شماس

ای خدا خیرت بده ما هم از عاقبت کارش می ترسیم پدرم میگه فردا بزنه زندگیش نشه هر چی دارم و ندارم باید بدم بابت مهریه .‌.. تازه خانمه از یک طایفه خیییلی خوش نامی هم نیستن از این لحاظ که دعوایی هستن