2777
2789
عنوان

ازدواج خانم مطلقه چند سال بزرگتر با پسر مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 27 پست
نمیدونم بخدا ... خییییلی اعصابمون خورد شد کسی که بچه داره حاشیه داره هر روز باید با شوهر قبل بخاطر ا ...

چاره ای ندارین عزیزم دیگه برادرتون دوسش داره کاری نمیشه کرد سعی کنین بیشتر با داشتن صمیمی شین تا راه درستو بهش نشون بدین

خدایا شکرت   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا خیرت بده ما هم از عاقبت کارش می ترسیم پدرم میگه فردا بزنه زندگیش نشه هر چی دارم و ندارم باید ...

زندایی منم از طایفه دعواییه.یه روز که داییم رفته بود سر کار بدون اینکه هیچ دعوایی بینشون شکل بگیره پاشد تلویزیونو کابینتارو شکست خونرو خرابه کرد پسر بچه چهار سالشونو گذاشت رفت.بعد زنگ زد داییم گفت بچه خونه تنهاست برو پیشش منم خونه مامانمم تا خونرو نزنی به نامم برنمیگردم خودشو هم خط انداخته بود رفته بود پزشکی قانونی.داییمم بنده خدا تو معدن بچه تو خونه داره خون گریه میکنه میترسه.انقد دلم برا پسرداییم میسوزه.خیلی از مامانش بدش میاد.تقصیر مامان بزرگم بود چون زنه خوشگل بود گول خورد بدون مشورت با ما سریع همه چیو تموم کردن.

چاره ای ندارین عزیزم دیگه برادرتون دوسش داره کاری نمیشه کرد سعی کنین بیشتر با داشتن صمیمی شین تا راه ...

پدرمم همین حرف شما رو زد ما هم عبور کردیم الان دو سال گذشته متوجه شدیم تا اینا همچنان با همن 

زندایی منم از طایفه دعواییه.یه روز که داییم رفته بود سر کار بدون اینکه هیچ دعوایی بینشون شکل بگیره پ ...

وای وای انگار دقیقا مادر من که چنان ذوق میکرد میگفت قشنگه قشنگه ..‌. بعدش که فهمید خانم به همراه داداشم چه کلاهی سرش گذاشتن چنان عصبانی شد 

زندایی منم از طایفه دعواییه.یه روز که داییم رفته بود سر کار بدون اینکه هیچ دعوایی بینشون شکل بگیره پ ...

خدا عاقبت داییت رو بخیر کنه ... واقعا طایفه دعوایی رو هیچ وقت نباید باهاش وصلت کرد ...  پدرم میگه چهار ریال پول و ملک گذاشتم کنار برای بازنسشتگی، کوری و پیری دو روز بعد اینا میریزن رو سرمون ازمون مهریه میخوان ...

وای وای انگار دقیقا مادر من که چنان ذوق میکرد میگفت قشنگه قشنگه ..‌. بعدش که فهمید خانم به همراه داد ...

قشنگ انگار دایی منن زنداییمم یه دختر بزرگ داره.داییمم به خاطر خوشگلیش خودشو زده بود به سرتقی همینو میخوام ولی الان دیگه دوس نداره تو صورتش نگا کنه.

قشنگ تحقیق کنین بعدا دیگه به درد نمی‌خوره.تموم کردن یه زندگی به این راحتیا نیست کلی دردسر داره طرفین اسیب میبینن.

نمیخوام قضاوت کنما ولی من به اینجور خانواده ها اصلا حس خوبی ندارم.هرکی باید بره با مثل خودش.بخیل نیستیم که اون خانومه هم ایشالا خوشبخت شه پارتنر مناسبشو پیدا کنه🤷‍♀️

خدا عاقبت داییت رو بخیر کنه ... واقعا طایفه دعوایی رو هیچ وقت نباید باهاش وصلت کرد ... پدرم میگه چه ...

عزیزم ایشالا داداش توهم خوشبخت بشه.

میدونی من به یه چیزی اعتقاد دارم هیچکس بیخودی بدنام نمیشه.یکی از مهمترین نشانه های سلامت روان برقراری ارتباط سالم با مردم جامعه است.وقتی هیچکس با یه نفر کنار نمیاد در کمال تاسف باید روشنفکری رو بذاریم کنار و قبول کنیم اون ادم تاکسیکه.

قشنگ انگار دایی منن زنداییمم یه دختر بزرگ داره.داییمم به خاطر خوشگلیش خودشو زده بود به سرتقی همینو م ...

شما دقیقا حرفی رو میزنید که آدمای پیر اطراف ما وقتی شنیدن همینو  گفتن ..‌. ممنونم از همراهی شما و بیا تجربیاتی که داشتید خدا همه رو عاقبت بخیر کنه