2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

که چگونه این حادثه پیش آمد ؟ یا این اتفاق افتاد ؟ ( در مورد چی میخوای بنویسی چه سبکی مثلا ادبی یا طن ...

ادبی باشه بهتره اخه گفتهه می ااندیشم و اینا 

استعداد انشام صفره دارم میمیرم الاااان

به دور دست ها مینگرم و برای خود اینده خوبی در نظر دارم بعد ارزو هاتو بگو البته راجب دوز پسرات نه🙈 چ ...

اخه تازه  وارد این کلاس شدم سطح همشون بالایه میخام ی چیزی بگم کم نباشه 

اخه تجربی چه ربطی به انشا داره خدایااااااااا

مثلا چه جملاتی بگم 

ادبی باشه بهتره اخه گفتهه می ااندیشم و اینا استعداد انشام صفره دارم میمیرم الاااان

اتفاقی که سراسر وجودم را گرفت . به راستی چگونه باید این اتفاق ناگوار را پذیرفت ؟! 

میشه چندتا جمله بگی مغزم تعطیلی شده وااای

می اندیشم به آن روزی که جهانم تیره و تار شد و فقط من ماندم و من . دیگر خانواده ای نمانده پدری نمانده که دستی به روی سرم بکشد و تکیه گاهم باشد و مادری نمانده که نوازشم کند

خدایا آخر چرا من ؟! چرا منی که همیشه سپاسگزار تو بودم ؟!

خودت کمکم کن و صبری به من عطا کن که در این دنیای ظالم و همچنین انسان های ستمگرش دوام آورم 

هر چی جز اینده بنویسی پس فردا برات دس میگیرن من انشام همیشه بیست بود البته اگر درست خوب نیس خیلی سراغ مبخوام دکتر بشمو فلان نرو هی بهت میگن خانم دکتر بعد باز دس میگیرن چیزای عادی مث رستوران بزنم رستوران ایتالیایی دوس دارم شف بشم بعد چن تا غذای ایتالیایی هم سرچ کن بنوبس و پرش کن چیز راحتی گفته