2777
2789
عنوان

یه سوال درباره خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 55 پست
این خانوم پدر و مادر ندارع خانواده نداره ک برید باهاش حرف بزنید آویزون نباشه

شاید باورت نشه ولی اینا خیلی رو دارن طرف شوهر داره ولی ول کن نیست چه برسه به بی کس و کارا

گُلی که وقت نمیکنی آب بدی از اول نکار... 🙃🖤

من میگم بمونه 

و با شوهره خوب بشه 

و سمت خودش بکشونه 

چون اگه بره 

مطمئنن اون دوتا باهم ازدواج میکنن 

و اون خانمه خونه لاکچری و مال اموال برای خودش، میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا همین مشکل خالتو دادم ،منتها شوهر من با دختر عمش هست چندین ساله ک بعد ما فهمیدیم،منم ب خاطر بچم موندم،الانم زنگ زدم داداشش گفتم بیاین اگه میخوادش بره باهاش ازدواج کنه منم جدا میشم و بچم و میبرم خدا لعنتشون کنه،ترا خدا ب همدیگه رحم کنید،خونواده را نپاشونید

من میگم بمونه و با شوهره خوب بشه و سمت خودش بکشونه چون اگه بره مطمئنن اون دوتا باهم ازدواج میکنن و ا ...

بمونه تقاصص بگیره 

متاسفم برای خاله ت که مشکلش اون خانوم هست نه شوهرش که بهش تعهد داره. بمونه برای چی بجنگه؟ برای مردی ...

شوهره 15 ساله دست از پا خطا نکرده اینقد پاکه که کل فامیل رو پاکیش قسم میخوردن 

ولی بعضی زنای ج 

از شیطون هم بدترن 

خدا لعنتشون کنه 

بمونه تاهردوبسوزن لعنت به مردوزنه خائن...بخاطرپسرش بمونه وباپوله سوهرش بریزوبپاش کنه به خودش برسه وجوری بشه که شوهره حسرتشوبخوره نه اینکه جداشه یه خراب بیادجاشوبگیره بچشوآواره کنه بگوبمون وبجنگ برای پسرت فقط

شوهره 15 ساله دست از پا خطا نکرده اینقد پاکه که کل فامیل رو پاکیش قسم میخوردن ولی بعضی زنای ج از شیط ...

ادم باید خودش خوب باشه همه بلدن خراب باشن بنظرم انقد پرو هست که گفته زنمو نمخام اونو میخام دریغ از یه درصد ندامت

بله تو پیامک ها میگه دوسش داره و کاش جای زنم بودی

پس فقط گرفتن مهریه و طلاق ..

این مرد براش امروز بجنگی فردا میره با کس دیگه ای 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

اره شوهرش بچه ۵ ساله س گول خورده 🤣🤣 چقدر شماها مرد پرستین بخدا

چرا حرفاتو دوست دارم ؟! 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .