2777
2789
عنوان

یه سوال درباره خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 55 پست
حالا شخصیت و غرور مهمه یا نجات زندگی در ضمن خانواده شوهر خاله امم فهمیدن این جریانو خاله ام میگه به ...

کدوم زندگی مگ با ی هرزه زیر ی سقف بودن زندگیه

یا من یا هیچکس همون خودم
حالا شخصیت و غرور مهمه یا نجات زندگی در ضمن خانواده شوهر خاله امم فهمیدن این جریانو خاله ام میگه به ...

طلاق بگیره راه رو هموار میکنه برای ایین دوتا آشغال.

بنظرم باید سد راه رسیدنشون بشه 

خانواده ی شوهرش اقدامی‌نکردن واسه کثافت کاری پسرشون؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا. دفاعی از زنه نمیشه کرد. ولی اینکه اینا مرده رو کلا بیخیال شدن و افتادن به بخت زنه چیزی جز حقار ...

ولی مرد هست که تعهدش به زنش را نادیده گرفته و اون زن هر چند کار غیر اخلاقی کرده ولی میشه سهم تقصیر بیشتر را داد به مرد 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔

طلاق بگیره راه رو هموار میکنه برای ایین دوتا آشغال.بنظرم باید سد راه رسیدنشون بشه خانواده ی شوهرش اق ...

خانواده شوهر چه اقدامی کنن 

علیه پسرشون شدن ولی فایده نداره.... 

ولی منم ی مورد میشناسم منشیش زیر پای شوهره نشست ولی زنه رفت به خاطر روابط نامشروع ازشون شکایت کرد جلو در خونه دختره هم رفت دادو بیداد دیگه دختره دست برداشت الان هم زندگیشون خوب شده واقعا مردا ی برهه ای گول میخورن و مثل ما زنا تعهد ندارن 

ولی منم ی مورد میشناسم منشیش زیر پای شوهره نشست ولی زنه رفت به خاطر روابط نامشروع ازشون شکایت کرد جل ...

بآور کن زن های متاهل زیادی هستن که گول میزنن🫠🥲البته هرزه بودن زن و مرد نداره

گُلی که وقت نمیکنی آب بدی از اول نکار... 🙃🖤

دوست عزیز

تمام مردا هر زنی بهشون پا بده  میرن  اونایی که سالمن  و خیانت نکردن  یا لو نرفتن  یا انقدر گند بودن  کسی نیومده سراغشون

مرد رو به عنوان حمال خونه  و پول دربیار خونه حساب کنید برید عشق و حال کنید با پولاش  کی گفته باید اونکه شوهرته  دوست داشته باشی   اون فقط پدر بچه ته 

چرا باید زندگیتو تقدیم  یه زن خراب کنی

بچتو  محروم کنی  از همه چیز

بمون  و نزار کسی جات بیاد