پسر کوچولوم یه کشور دیگه زندگی میکنه و درس میخونه. کل تابستون پیشم بود و تازگیا رفت🥲 خودمم قصد دارم امسال رو از لحاظ کاری و درسی به خودم سخت نگیرم و بیشتر به فراغت و ارامش و تفریح بپردازم. امروز استخر ثبت نام کردم و دو روز در هفته هم باشگاه میرم. دیگه چه کارایی میتونم بکنم؟ شما چه کارایی میکنید که هم مفیده براتون هم سرگرمیه؟
سلام ، ببخشید من اول اینکه براتون خببییلی خوشحال شدم بابت ازدواج مجدد و انشاالله پایدارباشین،
خودم تازه طلاق گرفتم روحیه ام داغونه هر خبری از طرف مقابل بشه نابود میشم میبینم پیشرفت میکنه نمیدونم چرا غصه میخورم. چون زمان من میگف قناعت کن ندارم الان ماشین آنچنانی گرفته ،چکار کنم با حال دلم ، چطور شما مورد ازدواج مناسبی پیش اومد براتون؟ممنون میشم توضیح بدین من یکم روحیه بگیر م دخترم دارم پیش خودمه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام ، ببخشید من اول اینکه براتون خببییلی خوشحال شدم بابت ازدواج مجدد و انشاالله پایدارباشین،خودم تا ...
سلام عزیزم❤️ راستش من دوسال بعد طلاقم ازدواج مجدد کردم. ببین عملا الان دختر مجرد و دختر مطلقه شانس برابر دارن برای ازدواج چون دیگه چندساله ازدواج سنتی داره برچیده میشه طبق مشاهداتم. شما هم شک نکن اگه تو جامعه باشی بهترین موقعیت ها برات پیش میاد چون مزیتت به دخترهای مجرت تجربه هاییه که در زندگی مشترکت داشتی و معیارات که سالم تر و مشخصه. در مورد احساساتت هم کاملا طبیعیه و یباید صبور باشی تا برات بی اهمیت بشه. من خودم بلافاصله بعد طلاقم رفتم تراپی و خیلی کمکم کرد
خدارو شکر زندگی خوبی دارین,من نگرانیم بیشتر بخاطر دخترمه که قراره چی بشه آینده اش چی ، خدا خودش کمکم ...
از طلاق یه غول نساز. میلیون ها بچه پدر مادرشون رو تو کودکی از دست دادن و الان خوشبخت و سعادتمند هستن. خود من تو ۸ سالگی مادرم فوت کرد و الان خداروشکر زندگی خوبی دارم با همه بالا پایینای روزگار.طلاق که هیچی نیست
وای یه جوری گفتی فکر کردم ۱۵ سالشه 🤣🤣 بچه ۵ ساله همینه مخصوصا دختر. ربطی به طلاقتون نداره بهانه الکی میگیره برای باج گرفتن 🤣🤣 بچه خواهر منم با اینکه بچه طلاق نیست همینه یه روز با باباش بده یه روز با خواهرم
اخه عزیزم خیلی مفصله. مهمترین چیز اینه که بچه بعد از دو سالگی به جای اینکه بیشتر وقتش رو با ماها و ا ...
مرسی جواب دادی عزیزم❤️🌸
خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده