2777
2789
عنوان

بچم رفت تا شیش ماه دیگه که ببینمش🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 6379 بازدید | 103 پست
اره دیدم متاسفانه

سلام ، ببخشید من اول اینکه براتون خببییلی خوشحال شدم بابت ازدواج مجدد و انشاالله پایدارباشین،

خودم تازه طلاق گرفتم روحیه ام داغونه هر خبری از طرف مقابل بشه نابود میشم میبینم پیشرفت می‌کنه نمی‌دونم چرا غصه میخورم. چون زمان من میگف قناعت کن ندارم الان ماشین آنچنانی گرفته ،چکار کنم با حال دلم ، چطور شما مورد ازدواج مناسبی پیش اومد براتون؟ممنون میشم توضیح بدین من یکم روحیه بگیر م دخترم دارم پیش خودمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ، ببخشید من اول اینکه براتون خببییلی خوشحال شدم بابت ازدواج مجدد و انشاالله پایدارباشین،خودم تا ...

سلام عزیزم❤️ راستش من دوسال بعد طلاقم ازدواج مجدد‌ کردم. ببین عملا الان دختر مجرد و دختر مطلقه شانس برابر دارن برای ازدواج چون دیگه چندساله ازدواج سنتی داره برچیده میشه طبق مشاهداتم. شما هم شک نکن اگه تو جامعه باشی بهترین موقعیت ها برات پیش میاد چون مزیتت به دخترهای مجرت تجربه هاییه که در زندگی مشترکت داشتی و معیارات که سالم تر و مشخصه. در مورد احساساتت هم کاملا طبیعیه و یباید صبور باشی تا برات بی اهمیت بشه. من خودم بلافاصله بعد طلاقم رفتم تراپی و خیلی کمکم کرد

سلام عزیزم❤️ راستش من دوسال بعد طلاقم ازدواج مجدد‌ کردم. ببین عملا الان دختر مجرد و دختر مطلقه شانس ...

خدارو شکر زندگی خوبی دارین,من نگرانیم بیشتر بخاطر دخترمه که قراره چی بشه آینده اش چی ، خدا خودش کمکمون کنه، 

خدا برای دشمنم نیاره طلاق خیلی سخته باوجود پشتوانه که دارم الحمدالله ، ولی بازم سخته.

خدارو شکر زندگی خوبی دارین,من نگرانیم بیشتر بخاطر دخترمه که قراره چی بشه آینده اش چی ، خدا خودش کمکم ...

اگه خودت خوب و شاد بشی دخترتم خوب و شاد خواهد بود. اگه تو شکست خورده و نالان باشی دخترتم شکست خورده و نالان خواهد شد. طلاق صرفا یک تجربه س 

خدارو شکر زندگی خوبی دارین,من نگرانیم بیشتر بخاطر دخترمه که قراره چی بشه آینده اش چی ، خدا خودش کمکم ...

از طلاق یه غول نساز. میلیون ها بچه پدر مادرشون رو تو کودکی از دست دادن و الان خوشبخت و سعادتمند هستن. خود من تو ۸ سالگی مادرم فوت کرد و الان خداروشکر زندگی خوبی دارم با همه بالا پایینای روزگار.طلاق که هیچی نیست 

از طلاق یه غول نساز. میلیون ها بچه پدر مادرشون رو تو کودکی از دست دادن و الان خوشبخت و سعادتمند هستن ...

خدا بیامرزه مادرتونو ، درست میگین باهمه اینا گاهی حال به حال میشم تراپی لازمه برم فعلا سرم شلوغه،

خیلی خوب صحبت کردین یکم روحیه گرفتم

دخترم نمی‌دونم چرا باهام نمیسازه اونم بامن بددهن شده پرخاشگری میکنه

از طلاق یه غول نساز. میلیون ها بچه پدر مادرشون رو تو کودکی از دست دادن و الان خوشبخت و سعادتمند هستن ...

من بخاطرش از مهریم گذشتم بخاطر دوسال از هفت سال تا نه سال. اونم اصلا وابستگی بهم نداره میگه دوست ندارم 

پنج سال

وای یه جوری گفتی فکر کردم ۱۵ سالشه 🤣🤣 بچه ۵ ساله همینه مخصوصا دختر. ربطی به طلاقتون نداره بهانه الکی میگیره برای باج گرفتن 🤣🤣  بچه خواهر منم با اینکه بچه طلاق نیست همینه یه روز با باباش بده یه روز با خواهرم

وای یه جوری گفتی فکر کردم ۱۵ سالشه 🤣🤣 بچه ۵ ساله همینه مخصوصا دختر. ربطی به طلاقتون نداره بهانه ال ...

دخترمنم از اول بدقلق بود طرف اونا رو بیشتر میگرف.منم الان حساس شدم خدا به دادم برسه ،واسم دعا کنید 

اخه عزیزم خیلی مفصله. مهمترین چیز اینه که بچه بعد از دو سالگی به جای اینکه بیشتر وقتش رو با ماها و ا ...

مرسی جواب دادی عزیزم❤️🌸

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده